Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren için gomisi kesiyorsun eren gomisden kaliteli diyorsan erenle sana başarılar bu konuyu senle tartışamayacağım sanırım erenin akrabası falansın

Aslolan Galatasaray'dır

Gomisi kesmiyorum Eren Derdiyokun klasını açıklığa kavuşturuyorum bunu anlamayışınız beni üzer hem akrabası olsam Can Derdiyok olurdum herhald

İki şövalye tepeledi diye ereni battal gazi sandın sanırım soruyu tersten sorayım geride olduğumuz bir maç düşün yedeklerden eren oyuna giriyor evet eren bu maçı kurtarır diyebilirmisin

Aslolan Galatasaray'dır
Son dakika aldığı çok mac var
Eren düzenli forma giymedi geçen sezon
Örnek karabük antalya

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener ingilizlerin souza için yaptığı teklifi kabul etmiş bu transferin gerçek olduğuna inanan varda beni ikna etsin. Ya biz futboldan anlamıyoruz ya ingilizler yine klasik azizin işleri ingiliz olunca daha inandırıcı olur diye düşünmüştür aziz

Aslolan Galatasaray'dır

Neto çok ağır biri ayriyeten rezil

Fenerin transferlerinden tek fark yaratacak adam valbuena gerisi baya vasat seneye bu yaptıkları transferlerin yarısından çoğunu yollamaya çalışırlar bizim bu sene yaptığımız gibi

SON DAKİKA: Fenerbahçe, West Bromwich Albion'ın Josef de Souza için yaptığı 11 milyon Euro'luk ilk teklifi reddetti. NTVSPOR

arkadaslar bu gercekmi, ciddi 11milyon retmi ettiler O_O

ulke insanini salak yerine koyduklarini hep bildik, ama bukadarda degil kardesim

Mariano maicon hugo asamoah
Önlerinde fernando efsane olurdu
Arkadaşın biri bizim defansif sorunumuz olduğunu söylemiş
Katılmıyorum ofansif sorunlarımız var

Gomisi kesmiyorum Eren Derdiyokun klasını açıklığa kavuşturuyorum bunu anlamayışınız beni üzer hem akrabası olsam Can Derdiyok olurdum herhald

Anne tarafından akrabasıysan derdiyok olmazsın. Bence sen ereni başka biriyle karıştırıyorsun benim izlediğim ereni as forvet olur demen bana bunu düşündürdü. Benim gözümde eren 3. Forvetten öteye gitmez ağır ayağına kafasına top isteyen driplingi olmayan biri hareketli desen o da yok

Aslolan Galatasaray'dır

SON DAKİKA: Fenerbahçe, West Bromwich Albion'ın Josef de Souza için yaptığı 11 milyon Euro'luk ilk teklifi reddetti. NTVSPOR

arkadaslar bu gercekmi, ciddi 11milyon retmi ettiler O_O

ulke insanini salak yerine koyduklarini hep bildik, ama bukadarda degil kardesim

ödemeyi uzun vadeye yaymak istemişler sanırım bu yüzden reddetmiş fb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt