Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeş mcity potansiyelli genç adamları alır bir süre kiralar kendilerinde oynayacak düzeyde olursa kalırlar o düzeyde değillerse kendi markaları içinde oldukları için iyi fiyata satarlar örneğin enes ünal. Yani her city de oynayan çok iyi topçu değil ilk önce bunu öğrenmeni tavsiye ederim. Göz var nizam var denayeri avrupa şampiyonasında belçikayla da izledm Galatasaray da da izledim sandığın kadar bir stoper değil ancak sen ereni bile as forvet oynatan birisin cityli denayeri ramos gördüğüne eminim

Aslolan Galatasaray'dır

Eren forvet Denayer stoper Şampiyon Galatasaray

Aşkın ve collina Twitter da sol ayaklı stoper diye yine samir demişler izleyen var mı nasıl oyuncu

Aslolan Galatasaray'dır

Ulan bu fb ve aziz her alanda şike yapabiliyor helal olsun. Herife de bisey olmuyor.

Emenike, sow 20 kusur milyon euroya satilip bedavaya kiralandi.

Bjk de aynisini dembaba , ersan gulum ve atincta yapti.

Josefe kimse 2 milyon vermez. Ancak mihtemelen wba ferit sahenkten 20 milyon alip bunlara 11 milyon vericek.

Bizde bu hileyi yapacak 1 tane zengin yok malesef.

Bu herifler 50 kerr batmisti zenginleri beslemese bunlari.

Uzun zamandır spor programı izlemiyordum, şimdi asporu izliyorum, bizim başkana söyleyelim de basında ki mallarıda temizlesin. Bu ne lan, bunlar meyhaneye komi olamaz

Aşkın'ın Ribery haberi ne oldu? Burada ciddi ciddi inananlar vardı :)) Sallamasyonun da bir sınırı var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan bu fb ve aziz her alanda şike yapabiliyor helal olsun. Herife de bisey olmuyor.

Emenike, sow 20 kusur milyon euroya satilip bedavaya kiralandi.

Bjk de aynisini dembaba , ersan gulum ve atincta yapti.

Josefe kimse 2 milyon vermez. Ancak mihtemelen wba ferit sahenkten 20 milyon alip bunlara 11 milyon vericek.

Bizde bu hileyi yapacak 1 tane zengin yok malesef.

Bu herifler 50 kerr batmisti zenginleri beslemese bunlari.

cekirge 2 kere ziplar. 3'te uefa bunlara bi 5 sene transfer cezasi verince akillanirlar.

[FONT=&quot]Galatasaray, Asamoah için fiyat arttırdı. Son teklif 10 milyon Euro. (Football Italia)[/FONT]

cekirge 2 kere ziplar. 3'te uefa bunlara bi 5 sene transfer cezasi verince akillanirlar.

Aziz transfer cezası alsa bir topçu transfer eder kimseye söylemeden sonra takımdaki herhangi biri örneğin ozan tufan isminde yeni topçuyu oynatarak transfer yasağını deler aziz diyon ha

Aslolan Galatasaray'dır

Gomisi kesmiyorum Eren Derdiyokun klasını açıklığa kavuşturuyorum bunu anlamayışınız beni üzer hem akrabası olsam Can Derdiyok olurdum herhald

Kesinlikle sana katılıyorum Eren gerçekten iyi golcü. Ereni kötülemek futbol cahilligidir. Bu seneki takımda da rahatlıkla oynar. Ama Gomis varken olmaz. 442 oynansa Eren-Gomis ikilisi mis olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt