Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jozıfı 8e almadılar mı zaten? Bize ne kardeşim 11e satmalarından. Sattıkları da yok zaten İngiltere'de oynayabilme izni için son 2 yılda milli müsabakaların %30unda görev almak gerekiyor. Jozıf milli takıma gitmedi. Portekiz pasaportu varsa bilemeyeceğim.

Bizi ilgilendiren kendi kadro yapılanmamız. 11e satsa nolur ölmüş de mezar arayan topçulara veriyorlar aldıkları paraları zaten.

GALATASARAY > fenev, 8tas, azize, mhk, tupcu, cuneyt cakali, medya

hepsini ust uste koyup severiz kardesim :))))))

Samir haberi umarım doğrudur.
Çok iyi değil ama bence iyi bir stoper ve maicon ile vatandaş olması büyük avantaj.
İyi ikili olabilirler ve yaşı da henüz 22. 3-4 milyon euro ya olursa almak gerekir

Bu kadar kafaya takma. Biz Asamoah ve stoper alsak Aziz transfer şikesini bırak maç şikesi de yapsa elimizden kurtulamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Insallah. Ama bu heriflerin ffp anlasmasina 2 yil vardi. 2 yil sonra feritten ulkerden herhalde bi 100 milyon euro daha tokatlar bu serefsizler. Eldeki o copleri katara 100 milyona satmis gozukurler bu yavsaklar !

Biri Tolga'yi Koln istiyor, 8 milyon falan demis

Tolga 100 milyon len :asd22:

Tiner mode off

Insallah. Ama bu heriflerin ffp anlasmasina 2 yil vardi. 2 yil sonra feritten ulkerden herhalde bi 100 milyon euro daha tokatlar bu serefsizler. Eldeki o copleri katara 100 milyona satmis gozukurler bu yavsaklar !

Bizim burdan olmaz da birgun yurtdisindaki isbirlikci kuluplerin birinin hesaplarindan yakalarlar bunlari

"Bu Samir denen arkadaş 23 yaşına girecek Aralıkta. 1,88 boy adam çok hızlı boyuna göre.
Ayrıca sol bek oynayıp yaptığı orta falan iyiydi. Tabi bunların hepsi videodan gördüklerim.
Transfermarkt ta göre adamın değeri 6 m euro. 2021'e kadar da sözleşmesi var, öyle
ucuza da kapatamazsın."

Diye yazıyordum ki sonra sakatlık geçmişine baktım ve diz operasyonu geçirmiş 130 gün
oynamamış ve sakatlıktan dönüşü 18 ağustos 2017 olarak görünüyor. Menisküs operasyonuymuş.
(Bağlarda bişi olmaması bence iyi, menisküs bence başa çıkılabilinecek bir sakatlık)

Season over for Samir | Football Italia

Sakat olmasa ilgilenemedik sanırsam

fener ve besiktas sike yapar: medyanin sesi cikmaz
bu kuslar sike transfer yapar: ses cikmaz
irkcilik yapar: ses cikmaz
avrupa kupalarina alinmaz: ses cikmaz
avrupadan elenirler: ses cikmaz
transfer hilesi yapar: ses cikmaz

bizde tudor bir yenilgi aldi diye adama ana avrad gittiler
fernando gibi adami sadece 4 aldik diye 40 milyon tl diye zirvaladilar (isin komigi eski parayla 40 trilyon diyen hirbolarda oldu)
avrupada ceyrek final oynadik, 4 yildizi taktik hic bir ovgu almadik medyadan

IYIKI GALATASARAYliyim, bunca serefsizlerle mucadele edip ve her defasinda bogazlarina kadar sokmak kadar zevkli birsey yok
her turlu pislige karsi savasiyoruz

ondan bu sezon tff, su bu bize karsi gelecektir ve biz yine birlik olup ustesinden gecmeliyiz

Çünkü Türkiye de Galatasaray ve diğerleri var. Galatasarayın her zaman ilerde olmasının verdiği eziklik var. Onun için Galatasaraın başarılı olmasını istemiyorlar ve her başarısını geçiştirmeye çalışıyorlar.

Begenen de begenmeyen de Arda'nin sahadisi faktorler nedeniyle buyuk risk oldugunda hemfikir gibi gorunuyor

Hadi skorlari gectim, bu kadar iyi oyunla lige baslamis bir takim varken bu risk alinir mi?

Yonetim bu hesabi yapamiyor mu?

SA
Gelmedi mi o asamoah

440079a2e721108492647f13dc4931bf.jpg

TapaTalK

Bornozla mı gittin maça, hamam mı orası, açıp gösterseydiniz birde :D

Birkac sayfa geride Samir'in Brezilyali mi Arap mi oldugu konusulmus hayretler icinde kaldim

Ben de bilmiyorum :D Ama dikkat edin yanlis adami getirmeyelim. Berberin transfer acikladigi bir donem, ne olacagi belli olmaz

Moderatör tarafında düzenlendi:
ingilizler altta boyle yazmis

- What is Fenerbache? It is Fenerbahce. What kind of people writes these news?

- Hope he speaks English

- he is awful player hahaha I can't believe to premier League clubs , his value is maximum 2 - 3 million euro

İsmi düzelten gönenc diye biri; Türklerden başka kim tanırki f5 i.
Ayrıca sağ bek de oynar yazmışlar De Souza için ben hiç görmedim.
Oynuyor mu sağ bek?

Turkiyede sahada cirkeflik yapmazsan ezerler adami kardesim, 2,3 cirkef futbolcun olacak ve lugano gibi saha icinde rakibi doven oyuncunda olacak.
maiconu izlediyseniz, oldurucu darbelerle giriyor rakip oyunculara ve buda rakip oyuncuya korku psikolijisi yaratiyor.

son 2.sezonda kendi evimizde hakemlerden cok cektik, nedeni ise takimda hakemi karsisina alacak adam yoktu. saha disi olaylari oldu tabiki ama bu devam edecek diye bir garanatide yok. takim 3te 3 yapti diye takim yeterli demekte saflik olur. bence arda + asamoah gelmeli eger ligi domine etmek istiyorsak.

sayet arda saha disi birsey yaparsa tekmeyi yer kardesim, sonucta kiralik. + saha ici birsey yapamaz bu takimda sneijderi kovduran adam ardadan mi korkacak yada etkilenecek.

tudor ardayi adam eder, ardanin yeteneklerini gormezden gelmeyelim ve bana gore takima katki verecektir

Begenen de begenmeyen de Arda'nin sahadisi faktorler nedeniyle buyuk risk oldugunda hemfikir gibi gorunuyor

Hadi skorlari gectim, bu kadar iyi oyunla lige baslamis bir takim varken bu risk alinir mi?

Yonetim bu hesabi yapamiyor mu?

Ya bırakın şikecileri içerde başak dışarda akhisar içerde beşiktaş sonra bize geliyorlar bunlar 10. Hafta lige lavlu atmış olur hala fnr diyorsnuz ..

İsmi düzelten gönenc diye biri; Türklerden başka kim tanırki f5 i.
Ayrıca sağ bek de oynar yazmışlar De Souza için ben hiç görmedim.
Oynuyor mu sağ bek?

Adamlarda şaşkın 11 verdiklerine göre sağ bek de oynatırlar santraforda hakikaten bu işin cılkı çıktı bu kadar zekamızla dalga geçilmesin bu kadar salak yerine konmayalım basında biri de çıkıp bu souza 11 eder mi diyen çıkmıyor bunların hepsi korkak hepsi sıvacı

Aslolan Galatasaray'dır

Turkiyede sahada cirkeflik yapmazsan ezerler adami kardesim, 2,3 cirkef futbolcun olacak ve lugano gibi saha icinde rakibi doven oyuncunda olacak.
maiconu izlediyseniz, oldurucu darbelerle giriyor rakip oyunculara ve buda rakip oyuncuya korku psikolijisi yaratiyor.

son 2.sezonda kendi evimizde hakemlerden cok cektik, nedeni ise takimda hakemi karsisina alacak adam yoktu. saha disi olaylari oldu tabiki ama bu devam edecek diye bir garanatide yok. takim 3te 3 yapti diye takim yeterli demekte saflik olur. bence arda + asamoah gelmeli eger ligi domine etmek istiyorsak.

sayet arda saha disi birsey yaparsa tekmeyi yer kardesim, sonucta kiralik. + saha ici birsey yapamaz bu takimda sneijderi kovduran adam ardadan mi korkacak yada etkilenecek.

tudor ardayi adam eder, ardanin yeteneklerini gormezden gelmeyelim ve bana gore takima katki verecektir

Yetenek kismina birsey demiyorum, sadece sahadisi kisimlar icin bu riskin alinmamasi gerektigini dusunuyorum
Bazen oyle ince ince islenip olmadik yerlere geliyor ki olaylar bizler taraftar da unutuyoruz basini sonunu ve birkac ters sonucta gaza gelip asalim keselim demeye basliyoruz, ve maalesef bu ters sonuclar da bazen sabotajla olabiliyor (arda sabotaj yapar anlaminda soylemiyorum ama bazi eski cetecilik vb seyleri tetikleyebilir sonrasini kendi de onunu alamaz)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt