Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
usain bolt futbola baslacakmis, alsak mi :)

madem arda olmasin, asamoah ve bolt sol kanati ucurur :D

Kaliteli stoper alalim brakin Samiri, Denayeri. Bizim zaten Samirimiz ve Denayerimiz var (ahmet-serdar)

Bence dunyaya tanitim icinde buyuk bir olay olur, selcuk gibi kazmalar son 4,5 dk oyuna girecegine raip takimi 4dk pres manyagi edecek hizli bir bolt daha iyi olurdu.
tarihte olmus ve yeniden neden olmasin. ben baskan olsam kesin alirdim BOLTu :D :D

Tarihimizde mevcuttur
Iorfa reis vardi, o da kosucuydu :)

Ne Bolt'u yav? Hayatında hiç profesyonel top oynamamış adamın ne işi var? Ciddiyetsizlik ve komedi olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya bırakın şikecileri içerde başak dışarda akhisar içerde beşiktaş sonra bize geliyorlar bunlar 10. Hafta lige lavlu atmış olur hala fnr diyorsnuz ..

Simdiye kadar Vardar dahil en dandik rakipleri Gencler'di. Onu da 9 kisi kalmasina ragmen zor yendiler.

Basaksehir, Sevilla deplasmanlarinda bile adamlari terletti. Brüj takimini zaten öttürdü deplasmanda.

Alanya ofansif anlamda iyi defansif anlamda rezalet bir takim. Bence yenerler Alanya'yi.

Kadiköy deplasmanina Besiktas bu sene umutlu gidecek. Lens mens var adamlarda yedeklerde iyi.
Leipzig, Porto filan unutsunlar Fenere yenilirlerse

Akhisar kendi sahasinda cok iyi top oynuyor. Tamam stad falan igrenc ama oyuncular epey mücadele ediyor.
Dün seyrettigim Akhisar 10 kisi kalmasina ragmen hoca tek stoperle devam etti sayilir ve Kasimpasa'yi yendiler.

Ertugrul Saglam olmasina ragmen Malatya ile icerde zorlanmazlar bence. Gencler'in 1 tik üstü ama Kadiköy'de oynayacaklar.

Sonra bize geliyorlar. Gelsinler.. ;)

hayatinda top oynamis selcuk bey 5m euro aliyor ve sahada verdikleri ortada. gecen macta ki kondisyonunu gorduk.
komedi olmaz kardesim, aksine iyi reklam olur

Ne Bolt'u yav? Hayatında hiç profesyonel top oynamamış adamın ne işi var? Ciddiyetsizlik ve komedi olur.

Bizi bekliyor. Sinan giderse alırlar, gitmezse Bjk'e imza atar Volkan

Volkan o oyun zekasiyla artik bu ligde barinamaz ama hala gidip Ahmet Ilhanlari falan alan takimlar oldugu icin imzalar. Bol sifirli kontrat öneren olmadigi icin hala bostadir. Besiktas'ta Senor istese bile yönetim almaz. Daha Lens yedek bekliyor, Gökhan sakat. Okadar kanat oyuncusunu ne yapacaklar. :asd22:

Şuan keyfim yerinde

Asamoah geldi mi?

kwadwo gelecek dertler bitecek. ?

Merhabalar duyum var mı? ?❤

iple cekiyorum walla o gunu, bize gelince 1-0 mi bilmem 2-0 giib skor beni tatmin etmez.
resmen tecavuz edilmesini istiyorum bu fenevin :)

yada fazlami sey istiyorum heheee

Simdiye kadar Vardar dahil en dandik rakipleri Gencler'di. Onu da 9 kisi kalmasina ragmen zor yendiler.

Basaksehir, Sevilla deplasmanlarinda bile adamlari terletti. Brüj takimini zaten öttürdü deplasmanda.

Alanya ofansif anlamda iyi defansif anlamda rezalet bir takim. Bence yenerler Alanya'yi.

Kadiköy deplasmanina Besiktas bu sene umutlu gidecek. Lens mens var adamlarda yedeklerde iyi.
Leipzig, Porto filan unutsunlar Fenere yenilirlerse

Akhisar kendi sahasinda cok iyi top oynuyor. Tamam stad falan igrenc ama oyuncular epey mücadele ediyor.
Dün seyrettigim Akhisar 10 kisi kalmasina ragmen hoca tek stoperle devam etti sayilir ve Kasimpasa'yi yendiler.

Ertugrul Saglam olmasina ragmen Malatya ile icerde zorlanmazlar bence. Gencler'in 1 tik üstü ama Kadiköy'de oynayacaklar.

Sonra bize geliyorlar. Gelsinler.. ;)

Asamoah, Galatasaray'da! Cenk Ergün, Florya'ya müjdeli haberi verdi; "Hazırlanın, Asamoah bayramda İstanbul'da." (Gama Spor)

@gamaspor

G.Saray, Asamoah'ın transferini bitirdi! Cenk Ergün bugün Florya personeline direktifi verdi: "Hazırlanın, Asamoah bayramda burada olacak"

@gamaspor

Sarı-Kırmızılılar sol ön ve forvette oynayabilen bir futbolcuyu kiralamak için de çalışmalarını sürdürüyor.

Höwedes, yarın sağlık kontrolünden geçmek üzere Torino'ya geliyor. 3 milyon € kira, 12 milyon € opsiyon. [TuttoJuve]

asamoah hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt