Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence dunyaya tanitim icinde buyuk bir olay olur, selcuk gibi kazmalar son 4,5 dk oyuna girecegine raip takimi 4dk pres manyagi edecek hizli bir bolt daha iyi olurdu.
tarihte olmus ve yeniden neden olmasin. ben baskan olsam kesin alirdim BOLTu :D :D

:D
Ya ben saka yapmistim, o zamanlar Afrika furyasi yeni basliyordu, Turkiye'de siyahi oyuncu belki 1 tane vardi belki yoktu, bizim de ilk siyahi oyuncumuzdur

Bizimkiler gitmis Afrika'ya, bunlara atletizmci adami kakitmislar; manyak hizli topcu, dagitir ortaligi anasini aglatir, 400 mt kosucusu oldugu icin kendi ortalar kosar yetisir kendi vurur diye bizimkiler de tutmus kolundan getirmisler :D

Ilk macinda topla ilk bulusmasinda topa basip dusmustu ben de hatirliyorum

Bir taraftan gelmis gecmis en skandal transferimiz diye anilir, bir taraftan da bizden baska 18-19 farkli takimda oynadigi, ingiliz 2. liginde gol krali oldugu, bir takima abisi transfer edilmek istenirken yanlislikla bunun transfer edildigi falan rivayet ediliyor

Yani gizemi hala cozulebilmis degil :D

hahaaa, walla bende bi anlik inandim :D :D

ama guzel bilgiler bunlar abi, ozelikle bizler eskileri bilmeyiz ve bu tur nostaljik hikayeler paylasmanizda guzel.
bugunde bir yasimiza bastik, yeni birseyler ogrendik :D

:D
Ya ben saka yapmistim, o zamanlar Afrika furyasi yeni basliyordu, Turkiye'de siyahi oyuncu belki 1 tane vardi belki yoktu, bizim de ilk siyahi oyuncumuzdur

Bizimkiler gitmis Afrika'ya, bunlara atletizmci adami kakitmislar; manyak hizli topcu, dagitir ortaligi anasini aglatir, 400 mt kosucusu oldugu icin kendi ortalar kosar yetisir kendi vurur diye bizimkiler de tutmus kolundan getirmisler :D

Ilk macinda topla ilk bulusmasinda topa basip dusmustu ben de hatirliyorum

Bir taraftan gelmis gecmis en skandal transferimiz diye anilir, bir taraftan da bizden baska 18-19 farkli takimda oynadigi, ingiliz 2. liginde gol krali oldugu, bir takima abisi transfer edilmek istenirken yanlislikla bunun transfer edildigi falan rivayet ediliyor

Yani gizemi hala cozulebilmis degil :D

Üzmek istemem ama Gamaspor ne yav? Nevzat, Ali Naci veya Evren'e bakın. Bunlar hikaye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

giphy.gif

Gamaspor bayramın ilk günü gelecek der sonra bayram tatili yapıyora bağlar

Hem sol kanat hem forvet oynayabilen kiralik bir oyuncu bakiyorsak adaylarin sözlesmesi sezon sonunda bitmemesi lazim.

Bu durumda adaylar bunlar olabilir:

Brown Ideye
Danny Ings
Moussa Sow
Divock Origi
M'Baye Niang
Ahmed Musa
Eder
Paul-Georges Ntep

Nevzat'da amma suskun son günlerde. Saçma sapan yorumlar yazıyor sadece

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoaaaahhhhhhhhhh

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gamaspor nerden almış haberi kimseden ses çıkmıyor işkembeden sallıyor olmasınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt