Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 1.173
Ezeli rakibimizden bize mi ne ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ezeli rakibimizden bize mi ne ?
Evet bizene, sende bakıyorum çok ilgilisin ezeli rakimizle. Bizle ilgili olumlu yorumlarını göremiyorumEzeli rakibimizden bize mi ne ?
Bu transfer donemini iyi gecirdik
Cop oyuncu almadik
Sampiyon olup cl ye katilma hakki kazanirsak
18-19 transfer sezonu cok onemli
Takimin rotasyonuna el atmak lazim klubeyi genclestirmek lazim
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1. Evet makul seviyede ilgiliyim tarihteki en büyük rakibimizin durumuylaEvet bizene, sende bakıyorum çok ilgilisin ezeli rakimizle. Bizle ilgili olumlu yorumlarını göremiyorum
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
guzel dizilis yapmisin tam Chelsea taktigiMuslera
Maicon - Fernando - Serdar
Mariano - Badou - Tolga - Asamoah
Feghouli - Belhanda
Gomis
Sub: Linnes, Rodrigues, Derdiyok.
H.O
Abi mumkunse 30+ oyuncu almayalim artikKesinlikle hemfikirim. Yabanci siniri bir kez daha rahatlatilabilir ama kaliteli yerli futbolcular almamiz lazim. Hadi yabancilar neyse de yerli futbolcularla 3-5 sene kontrat imzalamanin hicbir mantigi yok bence. Sözlesmeler TL üzerinden yapilmali ayrica.
Muslera, ????
Mariano, ????
Maicon, ????, Serdar, Ahmet
Asamoah, Linnes
Fernando, Ndiaye, Tolga, Selcuk
Belhanda, Yasin, Rodrigues, Feghouli, Gomis, ???, Eren, Sinan
Suan kimse gitmez ve Asamoah gelirse eksikler yedek kaleci, yedek sag bek, ilk 11 stoper ve yedek forvet seklinde görünüyor. En gec devre arasi bu hamlelerin hepsi yapilmis olur ufak tefek hamleler kaldi sadece.
Seneye oyunculara gelecek tekliflere göre eksikliklerimiz belli olur. Selcuk Inan'in postalanmasi, sözlesmesi biten Yasin'le vedalasmak gibi önemli hamleler bizi bekliyor. Tabiki yerlerini doldurmak zorundayiz. Cok fazla acilmadan bu adamlarin yerini doldurmak lazim.
Mesela simdi Arda alinacaksa mantik olarak 1 kanat oyuncusunun gitmesi gerekiyor, en yakin isim de Sinan. Sinan giderse Welliton alinacak denmesi benim aklima hic yatmadi zira mevki olarak bir alakalari yok ve bizim zaten bir yedek forvete ihtiyacimiz var.
1. Evet makul seviyede ilgiliyim tarihteki en büyük rakibimizin durumuyla
2. Olumlu postlarımı da görebilirsin görmek istersen, ayrıca olumlu post atmak diye bir kural yok forumda
3. Alıntı yaptığım yorum ezikler adına olumlu bir yorum degildi, tüm maçlar 3-3 biter yazmışım, bu küme düşmeleri anlamına gelir.
4. İsminin altında moderator yazıyor, o yuzden boyle boş imalarda bulunmamalısın, ben diğer takımlarla ilgili en az post atan üyeyimdir belki de, bulursan fazla sayıda mesajımı, konuşursun diğer yöneticilerle, süresiz silersiniz üyeliğimi olur biter
guzel dizilis yapmisin tam Chelsea taktigi
Senin ne mal olduğunu biliyoruz ama şuanlık stres topu kıvamındasın o yüzden üyeliğini silmeye gerek yok
Olumlu filan yorum işini geç milleti tahrik etmekten başka bir amacın yok, transfer dönemi gelmez dediğin bütün oyuncular geldi sonra nasıl kıvırcağını şaşırıp ''totem yapıyorum yea'' kıvamına girdin. Bizle adı geçen her oyuncuya kulp bulan Nejat, Ben Arfa'yı ilk mesajında getirmiş alla alla
Son mesajına gelirsek sana soracak değiliz zaten kuş filansan kanatlarını bir yerine monte eder yollarız
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu kullandigin programin adi ne kardes?
SofascoreBu kullandigin programin adi ne kardes?
Cok saol.Sofascore
Linnes ve mariano nun performanslarinida eklieyelim.
![]()
![]()
Linnes ne kadar efor sarf edip takdirimizi
Kazansada asamoah gelince ciddi kalite farki olacak
Geriden daha rahat oyun kuracagiz
Onemli bi pas istasyonumuz olacak
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi