Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu işler isimle değil, birbirine uyumlu, dengeli bir takım kurmakla alakalı. Kanatın Ben Arfa sol bekin Hasan Ali, orta saha göbeğin Topal-Ozan. Kalecin Volkan. Ee ne anladık bu işten?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben arfa ön libero oynamıyor ki, haşofmanlı oynatamaz onu :D :D

Ya defans değil de orta alana oyuncu almak daha mantıklı değil mi? mazallah orta alandan birine bir şey olsa selçuk'a yekta'ya kalacağız? rotasyona sıkıntımız var sanki, maşallah oyuncular da hayvan gibi koşuyor yıllar sonra, rotasyonsuz ne kadar gider böyle?

Asamaohı ondan bu kadar çok istiyoruz orta sahada da oynar

Linnes'e saygilar. Tam bir pro. Kirli isleri yapmaktan kaçinmayan maçtan sonra sessiz sedasiz evinde ailesiyle zaman geçiren namuslu Avrupali. Kendisini eski lise dostum Bjorn'a benzetiyorum. Kültürlü ve ciddi bir cocuktu oda. Ben ondan oda benden çok sey ogrendi. Hey gidi günler.

Linnes adamdir. Laf edenler madamdir.

Ya defans değil de orta alana oyuncu almak daha mantıklı değil mi? mazallah orta alandan birine bir şey olsa selçuk'a yekta'ya kalacağız? rotasyona sıkıntımız var sanki, maşallah oyuncular da hayvan gibi koşuyor yıllar sonra, rotasyonsuz ne kadar gider böyle?

Yekta mi? yekta copunu ne ara aldik

Biz Asamoah ve stoper alırsak çok rahat şampiyon oluruz. Diğer takımlar umrumda bile değil, zaten kenetlendiğimiz ve inandığımız zaman karşımızda durabilen olmadı bugüne kadar.

İlk 11'imizde solak adam yok la ilginçç asamoah+sol kanata bi solak alalım

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben hatırlıyorum ama Burak dışında herkes kaçırmıştı galiba. Fb'den de çoğu kaçırdı ama biz daha fazla kaçırdığımız için elemişlerdi bizi. Fb'nin bize karşı kazandığı tek kupa finali olabilir

Olcan atmıştı bir de. Bir de o ayının Melo'ya artistlendiğini hatırlıyorum :mad: Melo ağzına vursa orda kupayı kaybettiğimize üzülmezdim. Efsane anı olurdu.

Evren resmiyet için kısa bir süre kaldı demiş

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz iyi takımız ama tek korkum Tff .

Yani öyle bir kırmızı kart,hatalı penaltıya bakar bu iş.

özellikle iyi gidersek bunlar artacak.

Lobi önemli, bu konuda biraz zayıfız bence.

Herkes dar kadroyu dezavantaj olarak görüyor ama cok da abartmamak lazim. 2-3 senedir adam akilli bir ilk 11 cikaramiyorduk.

Asamoah gelince 8 transfer + Muslera 9 oyuncu ediyor. Stoper Serdar Aziz ve Rodrigues/Tolga kadroyu tamamliyor gibi görünüyor.

Arda ve Denayer gelirse tabiki bu ikisi bunlarin yerini zamanla alir.

Ilk 11'in belli olmasi tek kulvarda giderken iyidir. Devre arasi ve yeni sezon öncesi yedek kulübesine de bir ayar verilir, hepsi bir anda olmuyor.

Kulübede oturup da ilk 11 oynamak isteyen oyuncu daha cok calismasi lazim. Futbolcuya dayali düzen bitti artik.
Bir de yedek kaleci lazim

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adamlarda şaşkın 11 verdiklerine göre sağ bek de oynatırlar santraforda hakikaten bu işin cılkı çıktı bu kadar zekamızla dalga geçilmesin bu kadar salak yerine konmayalım basında biri de çıkıp bu souza 11 eder mi diyen çıkmıyor bunların hepsi korkak hepsi sıvacı

Aslolan Galatasaray'dır

Sen onu bırak.

fb ve bjk Sow,emenike, atınç,ba, ersan gülümü toplam 60 milyon euroya sattı 1 sene içinde tüm bunlar bjk ve fb ye bedava geri kiralandı!!!

Muhtemelen bu kulüplerin zenginleri bu hülle takımlara 100 millyon euro falan akıttılar bu yolla ffp yi atlatmak için !!

Biz hala donku, de jongu, çamdalı, baltayı, cavandayı satmaya çalışalım, podolskiyi anca 2.6 milyona satalım, sneijderi bedava yollayalım!!! :(

Bütün transferlerimiz kör topal ilerledi bu dönem ama hepsi bitti şükür
En kısa süren mariano ndiaye ydi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabancı sınırına karşı önlemimizi almamız lazım
Emre akbaba klübe kazandırılmalı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt