Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu transferlerin üstüne Ardayı getirmek bin bir çabayla güzel bir kahve yapıp içine bir kaşık tuz atmaya benzer. Kimsenin gelmemesine Arda, Asamoah, Denayer'in gelmesinden daha çok razıyım öyle diyeyim. Çoğu taraftar tehlikenin farkında değil. Arda demek atarlı instagram postları, dm'den karıya kıza yürümeler, yerli seviciliği, yeniçerilik, Selçuk ve Yasinle işbirliği, kulübün teknik işlerine karışma, yedek oturunca ortalığı karıştırma, Tudorla zıtlaşma da dahil binbir çeşit musibet demek. Gerçekten rezalet olur.

Fenerbahçe'nin Neto hamlesi kötü değil bence. Skrtel ile birbirini tamamlayabilecek oyuncular tarz olarak. Çok büyük kalite değil tabi ki.

gWmWN2.jpg

hakan,de jong,cavanda gibi isimlerln sözleşmelerini fesih edeceğimiz söyleniyor Olcan gibi olacak o paralar nasıl olsa ödenecek,o zaman fesih yapmayalım her güne idman koyalım kadro dışı olarak çürüsünler

Bunca taraftarin gordugunu bu yonetim goremiyor mu
Bir cuval inciri berbat edecekler

Arda gelirse bjknin 3. sampiyonlugu hayirli olsun
Biz de 3 veya 4. bitiririz, nisana varmadan da tudor kovulur, gelen yeni hoca arda selcuk oynatir sene sonunda da belhanda feghouli olmak uzere ardadan daha cok goze batma ihtimali olan en az 3-4 oyuncuyu gondertir

Bunca taraftarin gordugunu bu yonetim goremiyor mu
Bir cuval inciri berbat edecekler

Arda gelirse bjknin 3. sampiyonlugu hayirli olsun
Biz de 3 veya 4. bitiririz, nisana varmadan da tudor kovulur, gelen yeni hoca arda selcuk oynatir sene sonunda da belhanda feghouli olmak uzere ardadan daha cok goze batma ihtimali olan en az 3-4 oyuncuyu gondertir
Adamı iyice ÖCÜ yaptık :)))))

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama yönetim De Jong,Cavanda vs için toplamda fesih bedeli olarak 3.5m gibi bir bütçe ayırmıştı galiba.
Eğer Arda kesin gelecekse o 3.5 milyon ile Selçuk'un sözleşmeyi feshedelim, bizim için daha hayırlı olur.

[FONT=&quot]Diario Deportivo Diez | Arda Turan Galatasaray'a gidiyor. Transfer bu hafta bitecek.

[/FONT]
DIYD9foWsAEZpWx.jpg

hakan,de jong,cavanda gibi isimlerln sözleşmelerini fesih edeceğimiz söyleniyor Olcan gibi olacak o paralar nasıl olsa ödenecek,o zaman fesih yapmayalım her güne idman koyalım kadro dışı olarak çürüsünler

fesih daha mantıklı

sözleşme fesih olunca döviz kuru için fesih olunan tarih baz alınıyor,ayrıca adam gidip bir takımla anlaşınca sözleşme zamanı boyunca aldığı ücret tazminattan düşülüyor.

tek sıkıntı gönderilmek istenen adamların ikisinin son senelerinin olması,1 senelik kafa tatili yapabilirler ama futbol hayatları biter muhtemelen bunu göze alırlar mı bilinmez

Hadi diğerleri neysede Hakan Balta bunu yapıyorsa yazıklar olsun. 10 senedir burda hiç bi zaman alamayacaklarını Galatasaray verdi ona.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt