Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor:Fernando ve N'Diaye kampa geç katıldı. Fizik güçleri %100e geldiğinde orta sahada daha güçlü olacağız ve vites yükselteceğiz(Milliyet)

rüyada miyiz hocaa

abv asamoah

Vay vay vay canım.

Josef, WBA'dan gelen teklifin reddedilmesi üzerine ağladı. Josef'in ağlamasına dayanamayan Aziz Yıldırım bu transfere izin verdi. [hürriyet]

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu takım seneye şampiyonlar ligi oynayacak, arda turan gibi homegrown statüsünde-avrupada tanınmış-rakip sahada top saklayıp takımı rahatlatabilen-asist yapabilen bir adamın gelmesini istememek pek mantıklı değil kanımca

he derseniz ki şampiyonlar liginde de her takıma önde basıcaz arda o tempoyu kaldıramaz , size iyi uykular derim gerçek hayatta öyle yaparak her maç 3lük olup döneriz

Di Marzio (Asamoah icin):
Galatasaray 4 milyonluk teklifini yükselti
4 + 1-2 milyon bonus olmus...

Vay vay vay canım.

Josef, WBA'dan gelen teklifin reddedilmesi üzerine ağladı. Josef'in ağlamasına dayanamayan Aziz Yıldırım bu transfere izin verdi. [hürriyet]

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Parali köpekler ne güzel de roman yazmislar böyle.
Edebiyat ödülünü alacaklar bu gidisle.

Arda eğer tamamen futbola odaklanacaksa buyursun gelsin. Çünkü odaklandigi takdirde gerçekten büyük futbolcu ama Ardanin ıstanbulda kabarmış egosuyla futbola odaklanmasinin imkanı yok. Tekerlek hızlı giderken çomak sokmaya gerek yok

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

derdi mi dökem dereye doldurur dereyi düz olur gider neydem

cengo transferi bitirir bugün , dönüşte torinolulara castanı nasıl bilirsiniz diye sorsun iyi referans alırsa oradan romaya uğrayıp onu da bitirsin

bu takım seneye şampiyonlar ligi oynayacak, arda turan gibi homegrown statüsünde-avrupada tanınmış-rakip sahada top saklayıp takımı rahatlatabilen-asist yapabilen bir adamın gelmesini istememek pek mantıklı değil kanımca

he derseniz ki şampiyonlar liginde de her takıma önde basıcaz arda o tempoyu kaldıramaz , size iyi uykular derim gerçek hayatta öyle yaparak her maç 3lük olup döneriz

Gelirse şampiyon olamayacağımız için şampiyonlar liginde oynayamayacağız zaten. Sırf top saklıyor diye takıma el freni almaya gerek yok bence. Ki arda gelirse emin ol futbolundan çok magazinsel haberleri ön plana çıkar şu anda bile öyle

asamoah için italya basınında artık bonservis rakamları çıkıyo.satılacak yani,kaçarı yok.bonuslarla beraber 7 milyona biter.

Olaya bak ya, herkes farkinda bi bizim yonetim farkinda degil

Ekli dosyalar

• IMG_2515.webp
    IMG_2515.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 166
Gelirse şampiyon olamayacağımız için şampiyonlar liginde oynayamayacağız zaten. Sırf top saklıyor diye takıma el freni almaya gerek yok bence. Ki arda gelirse emin ol futbolundan çok magazinsel haberleri ön plana çıkar şu anda bile öyle

arda gelecek ve şampiyon olacağız

o zaman bu mesajı arşivden çıkarırım renktaş , olamazsak da sen çıkarırsın bi zahmet

eyüpspor ile hazırlık maçı yapacakmışız.milliyette diyo.

Size Fernando Reges yasalarını bildiriyorum

1- Sizin alem dediğiniz bu bitirim dünyasının bütün geri paslarını şu andan itibaren tedavülden kaldırıyorum, ayrıca ''geri pas'' kelimesinin telaffuz edilmesini bile yasaklıyorum, dalga geçmek için bile olsa bu kelimeyi ağzınıza almayacaksınız.

2- Orta sahada nefesiniz kesilse dahi, benden başka hiç kimseden hiçbir şekil ve ad altında pas is-te-me-ye-cek-si-niz.

3- Gazozuna tavla oynamak dahil, hiçbir zaman kumar oynamayacaksınız.

4- Nefs-i müdafa hariç hiçbir şekilde futbolcuyla kavga etmeyeceksiniz.

5- Selçuk,Yasin ve Carole ile şu andan itibaren selamı sabahı keseceksiniz!

6- Bu alemde medya çalışanı dostunuzda olmayacak, düşmanınızda.

7- Benimle veya bensiz oynadığınız her iyi maçı unutacak, bir daha anmayı bile aklınıza getirmeyeceksiniz.

8- Ben dahil aramızda bu yasalara uymayan herhangi biri için asla bağışlanma talebinde bulunulmayacaktır.

arda gelecek ve şampiyon olacağız

o zaman bu mesajı arşivden çıkarırım renktaş , olamazsak da sen çıkarırsın bi zahmet
Ben şu anki halimizle bile şampiyon olacağımızı düşünüyorum zaten. Ancak arda'ın son 1-2 senelik performansı, milli takımı karıştırması, avrupa şampiyonasında yaptıkları, Fatih Terim gibi Türk futbolunda çok güçlü bir adamın bile kuyusunu kazması ortada iken böyle bir büyük riske gerek var mı? Ya adam sırf kankası Burak efendi 3-5 kuruş eksik aldı diye 40 yılda bir zar zor katıldığımız Avrupa Şampiyonasının içine ederken diğer kankası Selçuk İnan'ın yedekte kalmasına sessiz kalacağını mı düşünüyorsun sen

Di Marzio'nun haberi:

4m teklifimizi kabul etmemisler
Bugun teklifi yukseltip 4m+1/2m bonus teklif edecekmisiz
Juve 6m istiyormus
Asamoah ile 4 yilligina anlasmisiz

5m+1m bonus'a biter bu iş bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt