Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5bbddf08dbe06c1e9460d6dfc3754026.jpg

Şu kadronun güzelliğine bakar mısınız? Arda ile bozulmasın şu güzellik.

Son düzenleme:
evrenin dedigi dogru o zaman yeni formül dedi ya bonuslu biter bu iş.di marzio acerbide de fiyatı bildiydi.

Ben şu anki halimizle bile şampiyon olacağımızı düşünüyorum zaten. Ancak arda'ın son 1-2 senelik performansı, milli takımı karıştırması, avrupa şampiyonasında yaptıkları, Fatih Terim gibi Türk futbolunda çok güçlü bir adamın bile kuyusunu kazması ortada iken böyle bir büyük riske gerek var mı? Ya adam sırf kankası Burak efendi 3-5 kuruş eksik aldı diye 40 yılda bir zar zor katıldığımız Avrupa Şampiyonasının içine ederken diğer kankası Selçuk İnan'ın yedekte kalmasına sessiz kalacağını mı düşünüyorsun sen

abdullah avcı selçuk kankasını kestiğinde ardanın milli takımlardaki iyi performanslarını ortaya koyduğunu hatırlıyorum

he dersen ki 4 senede çok şey değişti bilemem

sahada tolganın badounun yaptıklarına bire bir tanıklık edince selçukun artık oynayacak düzeyde olmadığının farkına varacak kadar kafası çalışıyordur arda turanın

bugun dürüm yer miyiz gencler

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

belhandaya,ndiaye'ye çat diye yapistirdik 7-8m bunda da masaya çıkarıp vurmaliyiz 8i. Dursun basganim haydi

abv asamoah

Yasin Sinan pakedi yapacak bir doçland ekibi yok mu şöyle kanatlarda eksikliği bulunan ?

asamoyayi yakinda indirecegiz ins beyler

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Ligden bir çok takımı reddedip oynamasa bile parasını almak isteyen Hakan Balta'nında sözleşmesi fesih yoluna gitti. (Hürriyet)

BUYUK GALATASARAYLI YA SIFATINI ..

abv asamoah

Maç yok transfer yok haber yok çok sıkıcı

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz niye Moussa Sissokoyu kiralamayı denemedik yav Trabzon alıyorsa biz hayli hayli alırız. Hem kanat oynar hem ortayı yedekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt