Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valbuena-Giuliano-Ben Arfa-Soldado

Bu dörtlüyü aynı anda sahaya sürmek zorunda kalırsa Aykut Kocaman geceleri uyuyamaz, kabuslar görür. :)
Çok haksız da sayılmaz açıkçası. Bu dörtlü takım savunmasını bozar. Mutlaka tempolu bir orta saha almak zorundalar.

Yağız SabuncuoğluOnaylanmış hesap @yagosabuncuoglu 2 dk.2 dakika önce
Daha fazla
Hatem Ben Arfa´nın menajeri Ouzaine‚ transfer görüşmesi yapmak için Türkiye´ye geliyor. Resmi olarak görüşme talep eden 3 kulüp var şu an.

arda yerine bize gelse solaciga

Son düzenleme:
sa
DIZZCPyW0AAJWmg.jpg

asamuah geldi mi?

valbuena giuliano arfa 3'ü de ofansif orta saha yani 10 numara. bunlarin ikisi kanatta oynarsa defansif katki alamazsin

aykut bunlari oynatmak istiyorsa iki tane cigersiz orta sahasi olmasi lazim. aykutun yildiz idare edebilecek bir td olmadigini düsünürsek

bizim akip gitmemiz lazim bunlar mac kazanmaya baslayana kadar

Galatasaray 90 dk koşuyor devre arasına kadar bu tempo böyle gitmez çökecekler diyenler ıslak rüya gören fanatik ve tarihe sığmayan basarılarımız karşısında çaresiz kalmış kıskanç taraftar grubunun hazımsız yorumlarıdır.

Neredeyse 3 kişiden 1 i hızlı kosan atın boku seyrek düşer şeklinde yorum yapıyor ekşiye.

Ama o at 90 km/s ıle kosarken arkadan bir yerlerine sert bir cisim yerleştirmesin diye dua ettiklerini düşünüyorum.

kwadwo gelecek dertler bitecek. ?

Merhabalar duyum var mı? ?❤

Antalyaspor bizim butun takimla ilgileniyor heralde. Hakan, Emrah, Carole. Uzerine Tarik, Donk verelim bedava.

30 yasinda adam gibi bi sene nice de top oynamis,transferin bitmesine 2 gun kalaya kadar takim bulamamis adama hayransiniz, inşallah alır fener çöplerine 1 çöp daha katar

Bok atmaya gerek yok..Ha bizim oyun tarzımıza uymaz o ayrı ama.Fenerin oyununu yukarı çekeceği kesin

Orta kulak iltihabi (cholesteatom) ameliyati geciren var mi aranizda?

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ben Arfa, Fener'in çoğu maçında katkı sağlar Valbuena ile birlikte. Fakat defansları Neto ile toparlanmaz. Geçen sene bizimde ön taraf oynuyordu ama defans ve orta saha olmadığı için baya kötüydük. Fener'in kaleci sıkıntısını da düşününce bize sıkıntı yaratacaklarını düşünmüyorum.

Hala daha bir takimin orta sahasi iyi olmadan maclarda sonuclarin iki ileri bir geri olacagini anlayamiyoruz.

Asamoah gelirse Garry kesik yer diyoruz hepimiz de aslinda Belhanda da kesik yerse de sasirmamak lazim.

Belhanda bence iyi oynuyor herkes belhandadan cambazlık bekliyor ancak adam 8 numara gibi oynuyor ileri geri gidip geliyor klasik 10 numara oynuyormuş gibi düşünüp kötü oynadığını sanıyoruz ancak dediğim gibi 8 numara oynuyor bence faydalı da oynuyor

Aslolan Galatasaray'dır

Valbuena-Giuliano-Ben Arfa-Soldado

Bu dörtlüyü aynı anda sahaya sürmek zorunda kalırsa Aykut Kocaman geceleri uyuyamaz, kabuslar görür. :)
Çok haksız da sayılmaz açıkçası. Bu dörtlü takım savunmasını bozar. Mutlaka tempolu bir orta saha almak zorundalar.

bir ara bizde aynı şekildik önde baros linkon arda keita arkada mustafa sarp ve barış özbek bunlarda aynı ozanı josefi topalı

Kesik garry çıkar > feghouli girer

Kesik lınnes çıkar > asamoah girer

Ha şu var garry kesik yer de lınnes bence asamoahı kesebilir. Hücum meziyeti açısından lınnes oldukça başarılı

kwadwo gelecek dertler bitecek. ?

Merhabalar duyum var mı? ?❤

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt