Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesik garry çıkar > feghouli girer

Kesik lınnes çıkar > asamoah girer

Ha şu var garry kesik yer de lınnes bence asamoahı kesebilir. Hücum meziyeti açısından lınnes oldukça başarılı

kwadwo gelecek dertler bitecek. ??????

Merhabalar duyum var mı? ??????❤

linnesi geride asamoah da önünde oynayabilir

Galatasaray 90 dk koşuyor devre arasına kadar bu tempo böyle gitmez çökecekler diyenler ıslak rüya gören fanatik ve tarihe sığmayan basarılarımız karşısında çaresiz kalmış kıskanç taraftar grubunun hazımsız yorumlarıdır.

Neredeyse 3 kişiden 1 i hızlı kosan atın boku seyrek düşer şeklinde yorum yapıyor ekşiye.

Ama o at 90 km/s ıle kosarken arkadan bir yerlerine sert bir cisim yerleştirmesin diye dua ettiklerini düşünüyorum.

kwadwo gelecek dertler bitecek.

Merhabalar duyum var mı?

Benim en çok güldüğüm yorumlardan biri de Galatasaray sezonu erken açtı o yüzden formda kısmı. Yahu gomis belhanda maicon dışında yeni transferlerin hiç biri sezonu erken açmadı ona rağmen abdürt yorumlar yapıyorlar. Tabi herkes bekliyordu Tudor Galatasarayı kaldıramaz oyuncular yeni geldi alışma süreci derken takım düşer diye bir de herkes selçuklu de jonglu saçma sapan koşmayan takımı bekliyordu bu spor yorumcularının alayı aynı

Aslolan Galatasaray'dır

bir ara bizde aynı şekildik önde baros linkon arda keita arkada mustafa sarp ve barış özbek bunlarda aynı ozanı josefi topalı

Aynen öyle. Bizim o sezonki plansız programsız kurulmuş kadromuza benziyorlar.

Josef'ten gelen para ile iyi bir orta saha alacaklarmış. Biraz toparlarlar belki ama çok ciddi bir rakip olacaklarını düşünmüyorum. Başlarında Aykut Kocaman var. Kalecileri güven vermiyor. Forvetlerinden ne alacakları belli değil. Klasik bir söz var ya "Atanın ve tutanın iyi olacak" diye, işte Fenerbahçe'de ikisi de yok. :)

Sırf kuşlar alıyor diye de Ben arfa gibi bi herife laf atmayın. Keşke araya girip biz alsak

1344261.png

Juventus, Höwedes transferini bitirdi. Höwedes, bugün Torino'da olacak. (Di marzio)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yorumlara bakarsan eger cogunun ben arfa´ya degil, kibirbahcenin genel kadrosu icin yazilan mesajlar oldugunu anlardin.
Bugün takimlarinda bir Valbuena var, ne yapabiliyor tek basina?

Sözüm zaten onlara değil. Yok defansa gelmez falan diyenler için. Eğer yatmaya geliyorsa 2.bir persie vakası ama oynamaya gelirse fenevi yukarı çıkarır ama bizim seviyemize gelemezler. ozan topal orta sahası var heriflerde

Sözüm zaten onlara değil. Yok defansa gelmez falan diyenler için. Eğer yatmaya geliyorsa 2.bir persie vakası ama oynamaya gelirse fenevi yukarı çıkarır ama bizim seviyemize gelemezler. ozan topal orta sahası var heriflerde
yine kimse defansa gelmez demiyor, üc tane on numaralari oluyor takim savunmasi cöker diyorlar, ki bir yerde dogru.

fred ve arfa transferleri bir canlilik getirir kuşlara. Amma velakin bizim seviyenin altindalar hala

abv asamoah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt