Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
psg united hesabı yazmış.fransız basınında haber yok.rmc radyosuna göre de Türkiyeyi reddettmiş ben arfa.yagız sabuncuogluna gelince 15 milyon avroluk lucas perrezi hergun fenerbahceye getirdi.Konusmus galiba
abv asamoah
Ha doğru , haberin son günü kısmına odaklandım. :ayatollah:
bizim yönetim konusunda ki psikoloji zor düzelirHa doğru , haberin son günü kısmına odaklandım. :ayatollah:
psg united hesabı yazmış.fransız basınında haber yok.rmc radyosuna göre de Türkiyeyi reddettmiş ben arfa.yagız sabuncuogluna gelince 15 milyon avroluk lucas perrezi hergun fenerbahceye getirdi.
daha çok sallamasyon cıkacak bu 10 gün.
TamamSırf kuşlar alıyor diye de Ben arfa gibi bi herife laf atmayın. Keşke araya girip biz alsak
lucas perezin menajeri fenev için gelmişti türkiyeye yalnız o haber doğruydu
sadece yüzde doksan bizde ise neden evraklar hazırlanıyorAsamoah transferi için evraklar hazırlanıyor. Galatasaray yöneticileri, Asamoah'ın %90 Galatasaray'da olduğunu açıkladılar. (Bip Spor)
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
olabilir ama fenerin alabilcek gücü yok.yagız sabuncuoglu hergun yakın dedi ,oalcak dedi
Arda Turan, Instagram üzerinden hesabımıza mesaj attı ve konuşuyoruz. Detayları yakında sizlerle paylaşacağız. https://twitter.com/forzacimbomtr/status/902515070076420097/photo/1
abv asamoah
30+ diyorlarAsamoah analizi alalim
Mumkunse detayli
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi