Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah transferi için evraklar hazırlanıyor. Galatasaray yöneticileri, Asamoah'ın %90 Galatasaray'da olduğunu açıkladılar. (Bip Spor)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yalan haber daha transferin kapanış tarihini bilmiyorlar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:))
fae45f1bb5fe14d91b3d387fe74eaa88.jpg

abv asamoah

Ersun Fener'e gelir bence Arfa gelirse. Bence gelsin de lig daha zevkli olsun böyle sarmayabilir.

Ben afra kime gelirse gelsin iş yapar adam düşüş sezonlarından sonra kendisini yeniden ispat için oynuyor bizim ihtiyacımız var mı ben afraya bence yok solda oynuyor mu bilmiyorum solda oynuyorsa olabilir

Aslolan Galatasaray'dır

şu kesin ben arfa belki şimdi degil ama 2 seneye yolu düşer antalyaspora falan.burdakiler kulüpler çok istiyo.

Biz haziranda gayet iyi teklif yaptık Ben Arfa'ya ama arkasından Belhanda geldi.
Shaktar'dan adı sanı duyulmamış bir kanat istiyoduk sözde haberlerde,o olay tamamen Bernard'la ilgiliydi.
Gibbs de doğru.Alternatifler arasındaydı.
Sol stoper için biri kiralık biri bonservissiz iki adam gündemde diye duydum.Bunlardan biri Samir değil.
Asamoah'a çok uzun zamandır ilgi vardı.Bitti artık.

selamun Aleyküm ..
a20276b735dc78d8e80bd710fa8075df.jpg

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben arfa Türkiyeyi reddetti ve aralık ayına kadar pariste kalabilir (rmc)

Biz haziranda gayet iyi teklif yaptık Ben Arfa'ya ama arkasından Belhanda geldi.
Shaktar'dan adı sanı duyulmamış bir kanat istiyoduk sözde haberlerde,o olay tamamen Bernard'la ilgiliydi.
Gibbs de doğru.Alternatifler arasındaydı.
Sol stoper için biri kiralık biri bonservissiz iki adam gündemde diye duydum.Bunlardan biri Samir değil.
Asamoah'a çok uzun zamandır ilgi vardı.Bitti artık.
Kardeş sen nesin?

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt