Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Aysaldaş bakıyorum da ortalığı kızıştırıyosunburada terimcilere laf atıldı bence.
TapaTalK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aysaldaş bakıyorum da ortalığı kızıştırıyosunburada terimcilere laf atıldı bence.
Çok isabetli yorumların var renktaşyarın milli takimlarimiz bir zafer alsa sevinirim ama kaybetse üzülmem ugruna uzulecegim tek takim Galatasaray benim bundan da memnunum
abv asamoah
Hayirli aksamlar iyi bayramlar dilerim sana dostum.Kimsenin Türklüğünü filan sorgulamaya kalkma, böyle cins cins yorum yapacaksan lütfen alıntılama muhattap olmayalım birbirimizle çünkü karşımda seviyeli konuşacak biri yok gibi
O zamanda kiroymusbuyuk başkanin gençligisene 2003
![]()
abv asamoah
burada terimcilere laf atıldı bence.
Cümleyi bitirince nokta koyun.
Murat,hayatında hiç "sana ne veya bana ne" sözlerini kullanmıyor musun?Cok merak ettim kardes nerden anladin egitimsiz oldugumu Allah icin soyle.
Bide senin zeka seviyeni merak ettim yetismem icin citlatirmisin hangi seviyedesin.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Komsumuyuz nerden bildin uyudugumuBen ciddiye almıyorum bu arkadaşı.
Kendisi darbe gecesi fosur fosur uyurken ben sokaktaydım.
Ayrıca unutmadan fransa milli takımı mükemmel.
kwadwo gelecek dertler bitecek. ?
Merhabalar duyum var mı? ?❤
bazen, bazı şeyleri anlamak için kaybetmek gerekir.Oyle bence dostum maci izlersin izlemezsin baska mevzu ama 2 3 primci futbolcu icin milli formanin maglup olmasini istemek baska konu
Türkce ogretmenide geldi pardon dostum telefondan zor yaziliyor butunlemeye birak sana zahmet.Çok milliyetçi isen saçma sapan Türk milli takımını tutacağına da de'leri , en basitinden mi soru eklerini ayırarak yaz . Yemişim duyar kasmanı. Benim için de Gs önemli ve senden daha milliyetçiyim
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayirli aksamlar iyi bayramlar dilerim sana dostum.
Ben de telefondan yazıyorum, uzaydan değil .Türkce ogretmenide geldi pardon dostum telefondan zor yaziliyor butunlemeye birak sana zahmet.
Bu gerginlikte gözlerim serkan'ı arıyoSanada hayırlı akşamlar, iyi bayramlar renktaş