Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suan belliki 2 3 kisiye yorum yapmak bana kaldi yoksa haddim degil ama gerekirse gerekene bildiririm.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sokmuşum milli takımına. Sen kimsin milletin Türklüğünü vs sorguluyorsun? Veya sana mı kaldı milletin hangi milli takımı desteklediği? Yürü git milli takım forumuna o zaman. Burayı kirletme.

Para için analarını babalarını satacak şerefsizleri destekleyecek kadar midesiz değilim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sokmuşum milli takımına. Sen kimsin milletin Türklüğünü vs sorguluyorsun? Veya sana mı kaldı milletin hangi milli takımı desteklediği? Yürü git milli takım forumuna o zaman. Burayı kirletme.

Para için analarını babalarını satacak şerefsizleri destekleyecek kadar midesiz değilim.
raporladım.

Rahat rahat sokmusum milli takima diyebiliyorsun ya pes. Sorguladigim konu tamda bu iste.

A Spor | Cenk Ergün, Asamoah konusunu resmiyete dökmek için İtalya'ya gidiyor.

ben pek takmam asporu ama yine de paylaşayım dedim

Senede 5 6 milyon euro kazanan oyuncular zaten zar zor katıldığımız Avrupa kupasında prim için kavga tutusturup her istediğini yapıp sonra o ay yıldızlı formayı giyip kahraman diye anılıyor ama ben onu desteklemedigim için vatan haini oluyorum öyle mi hadi oradan

TT

İkili tartışmaya girip, halen uzatanları ve özellikle siyasi olarak birbirlerini aşağılayanları konudan atacağım. Lütfen beni buna mecbur etmeyin. Sizlerden özellikle istirham ediyorum. Bana ceza vermek durumunda bırakmayın.

Sakin ol biraz, Onur.

ben onurun yasındayken bu kadar asabi miydim bilmiyorum

Keramettin abinin dediği gibi. Sizin gibilerin ağzına sıçsalar çok şükür ülke eyiye gidiyor, batı bizi gısganıyor dersiniz.

Ne kadar ayip, ne kadar ayip.

Diger Turk kulup takimlari mac yaparken rakip her gol attiginda icimin yaglari eriyor o farkli bir olay. Ama milli maclar bence farkli dunyaya gucunu gostermek gibi bir konu Amerika Cin neden spora bu kadar para harciyolar sizce?

Bizde bu teknik kadrolar ve yönetimler olduğu sürece gücümüzü falan gösteremeyiz. Gösterdiğimiz de en fazla saman alevi gibi bir parlar sonra yok olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt