Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkili tartışmaya girip, halen uzatanları ve özellikle siyasi olarak birbirlerini aşağılayanları konudan atacağım. Lütfen beni buna mecbur etmeyin. Sizlerden özellikle istirham ediyorum. Bana ceza vermek durumunda bırakmayın.

Bu mod veya admin olsada gecerlimi rdas ? Merakim dan sordum yoksa birsey ima etmeye calismiyorum... Hani bi mod oteki modu konudan uzaklastirabiliyormu babinda?

Adam milli takımın fedaisi gibi hareket edip, milli takımı ayaklar altına alan Arda gelmez umarım diye yazmış ya la. Kibirbahçeliler bile kendi kendilerini bu kadar çabuk inkar etmiyorlar.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arda'nin milli takima alinmasinimi soyledim anlama zorlugumu var sende ? Milli takimada Galatasaray'a da gelmesin primci.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tacheridi palmeriye göre 4,5 milyon avro gibi tatmin edici bi teklif sunmuşuz.5 milyona biter

Aziz Yıldırım'ın dediği gibi olsa çok mantıklı olur yoksa bu çapsızlar yine yabancı sınırı getirerek önümüze set çekecekler. Rezerv Lig kurulsun gitsin orada istediği Türk'ü izlesin Luce efendi. Sıktı artık bu yabancı kuralı. Hep Rıdvan efendinin talimat alarak kamuoyu oluşturmasından sonra oldu bunlar. Kendisinin efendisini de iyi bilirsiniz. Fenerbahçe'yi şikeden kurtarmıştı. Tüpçü müpçü hikaye. :mad:

Sokmusum demek iplemiyorum milli takimini demek. Hakaret degildir bu yoksa herseyi hakaret olarak algilayabiliriz bundan sonra.

4.5 kabul etmezler bence. 7'den aşağıya biteceğini inanan varsa safdır. Asamoah'ı alıyorsun boş topçu değil bu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Milli takım alt yapısıydık eskiden

Şimdi nerede hakan şükür ümit davala hakan ünsal emre belezoglu Bülent korkmaz

Şuanda ortalama üstü avrupaya gidiyor zaten yerli piyasası almış başını gitmiş

kwadwo gelecek dertler bitecek. ?

Merhabalar duyum var mı? ?❤

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt