Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4.5 kabul etmezler bence. 7'den aşağıya biteceğini inanan varsa safdır. Asamoah'ı alıyorsun boş topçu değil bu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
7 degil 6 istiyo juventus.son teklif 4 milyon+1-2 milyon bonus.gece anlaşma çıkar ortaya.

DIagHXIVwAAPe1H

Naber

Yani kardeşim diyorum ki nasıl fenerbahçe avrupa maçına çıktığında onu desteklemiyorsak ki onlar da bir Türk takımı ve Türkiyeyi temsil ediyor aynı şekilde eğer içimizden desteklemek geçmiyorsa Türkiye milli takımını da desteklemeyebiliriz sonuçta bu bir duygu bir his meselesi takım sana sempatik gelmemiş olabilir veyahut başka sebeplerden ısınamamış olabilirsin şahsen milli maç ne zaman bilmiyorum kaybederlerse de üzülmem maçı dahi izlemeyi düşünmüyorum ve bu yüzden benim Türklüğüme vatanperverliğime zeval gelmez bence

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Asamoah gelsin de bir heyecan gelsin foruma. Yılın transferi bitsin artık.

4.5 kabul etmezler bence. 7'den aşağıya biteceğini inanan varsa safdır. Asamoah'ı alıyorsun boş topçu değil bu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dursun ozbek gibi bir baskana ve cenk ergun gibi bir transfer cambazimiz var bedavaya gelirse sasirmamak gerekir

abv asamoah

misal, " sokmuşum sana rahmi " desek bu iplemiyorum anlamına mı gelecek? arkadaşlarımızı korumak için komik duruma düşmeyelim lütfen.
Kisisel attack olur o, ben mesela sokmusum NASA'ya desem sen bunu iplemiyorum yoksa harbiden soktugumumu düsünüyorsun.
Lan oglum Suphi bak adami hasta etme, Onuru zerre takmam acikcasi ama sacma sapan algilarada gelemiyorum. Birak gitsin iste amma uzattiniz sey gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt