Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani kardeşim diyorum ki nasıl fenerbahçe avrupa maçına çıktığında onu desteklemiyorsak ki onlar da bir Türk takımı ve Türkiyeyi temsil ediyor aynı şekilde eğer içimizden desteklemek geçmiyorsa Türkiye milli takımını da desteklemeyebiliriz sonuçta bu bir duygu bir his meselesi takım sana sempatik gelmemiş olabilir veyahut başka sebeplerden ısınamamış olabilirsin şahsen milli maç ne zaman bilmiyorum kaybederlerse de üzülmem maçı dahi izlemeyi düşünmüyorum ve bu yüzden benim Türklüğüme vatanperverliğime zeval gelmez bence

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya hocam yapmayin boyle ya adi uzerinde bir tanesinde fenerbahce birinde Türkiye yaziyor ne alakasi var. Zorlamayin bu kadar muhalefet icin.

Sokmusum demek iplemiyorum milli takimini demek. Hakaret degildir bu yoksa herseyi hakaret olarak algilayabiliriz bundan sonra.

Mesela Sokmusum Galatasaray a desem veya mesela 2 li tartismada sokmusum sana dese birisi hakaret e girmezmi ?
Kendi kisisel gorusum... Biri bana sokmusum sana dese veya sokmusum Galatasaray a dese valla ben hakaret olarak gorurum ama senin dedigininde dogruluk payi var bitaraftan...

Bu arada deminki cevabin icin tskr ederim rdas

DIagHXIVwAAPe1H

Acaba kimi pazara yolladi :D

Mesela Sokmusum Galatasaray a desem veya mesela 2 li tartismada sokmusum sana dese birisi hakaret e girmezmi ?
Kendi kisisel gorusum... Biri bana sokmusum sana dese veya sokmusum Galatasaray a dese valla ben hakaret olarak gorurum ama senin dedigininde dogruluk payi var bitaraftan...

Bu arada deminki cevabin icin tskr ederim rdas

Kisisel ve kurum/kulub/vs.yi ayirmamiz gerekir.

Kisisel attack olur o, ben mesela sokmusum NASA'ya desem sen bunu iplemiyorum yoksa harbiden soktugumumu düsünüyorsun.
Lan oglum Suphi bak adami hasta etme, Onuru zerre takmam acikcasi ama sacma sapan algilarada gelemiyorum. Birak gitsin iste amma uzattiniz sey gibi.
tamam la uğraşmıyorum :asd:

Kadir Ari denen degisik oglan burda olsa çoktan banlanmasti Onur.

Onur iyidir ama okurum mesajlarini.

Son düzenleme:
Ya hocam yapmayin boyle ya adi uzerinde bir tanesinde fenerbahce birinde Türkiye yaziyor ne alakasi var. Zorlamayin bu kadar muhalefet icin.

Sonuçta Türk kulübü değil mi?
Zorladığım falan yok bu olay his meselesidir hissi veremiyorsan desteği alamazsın misal biz onca Türk takımı arasında niçin Galatasaraylıyız çünkü biz bu kulübe aidiyet duyduk bu kulüp bizi heyecanlandırdı ve biz bu kulübü seçtik başkası bu kulübü seçmedi diğerlerinden birini seçti
Ve şuan milli takım bana o hissi yaşatmıyor bundan dolayı ben de desteklemiyorum bunun kadar doğal bir durum olamaz

Arda'nin milli takima alinmasinimi soyledim anlama zorlugumu var sende ? Milli takimada Galatasaray'a da gelmesin primci.

Bak kardeşim önce milletin türklüğüne, anlama kapazitesine laf edeceğine yazılan mesajları anlayacaksın, öyle milli takım üzerinden milletin türklüğüne laf ederken de dikkat edeceksin. Kimsenin milli takım ile alıp veremediği yok, burada ki tepki milli takımı zirke çeviren utanmazlara. Milletin artık bazı şeyler yüzünden sabrı taştı, hemde taşalı çok oldu. Bu yüzden insanlar artık milli takımın yenilmesini isteyecek duruma geldiler. Sizin kafanıza girmeyen, anlamak istemediğiniz, bazen kaybetmek esas sahip çıkmaktır. Çünkü bu sahtekarlar kazanırsa kendilerini yine bir b.. sanacaklar.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Şike yaptığını kabul edip kupayı iade eden adam federasyon başkanı olacak bende milli takımı mı destekleyeceğim? Özellikle terim olayı ve yabancı sınırı ile üzerimize oynanan oyunları unutmadık bu ülkede ki tüm büyük başarıların bütünün de bu takım oluşturdu hep iskeleti şenol güneşin dünya üçüncülüğü de buna dahil.. buna rağmen üzerimize oynanan oyunları bu taraftar unutmaz!

Zorladığım falan yok bu olay his meselesidir hissi veremiyorsan desteği alamazsın misal biz onca Türk takımı arasında niçin Galatasaraylıyız çünkü biz bu kulübe aidiyet duyduk bu kulüp bizi heyecanlandırdı ve biz bu kulübü seçtik başkası bu kulübü seçmedi diğerlerinden birini seçti
Ve şuan milli takım bana o hissi yaşatmıyor bundan dolayı ben de desteklemiyorum bunun kadar doğal bir durum olamaz

Dostum bak sen benim dedigimle farkli bisey soyluyorsun anlamadin konuyu heralde. Milli takimi ister destekle ister destekleme ne yaparsan yap tercih senin. Ama bir Türk olarak milli takim basarisiz olsun baska ulkeleri desteklerim gibi cumlelere ben karsiyim. Varsa hatam yanlis dusuncem beni baglar. Herhangi bir Türk bayrakli milli takimin kotulugunu dusunursen Türk degilsin diyorum bu kadar basit. Bunu Arda Selcuk Burak dusunuyorsa bunlarda Turk olamaz olmamalidirda.

Bak kardeşim önce milletin türklüğüne, anlama kapazitesine laf edeceğine yazılan mesajları anlayacaksın, öyle milli takım üzerinden milletin türklüğüne laf ederken de dikkat edeceksin. Kimsenin milli takım ile alıp veremediği yok, burada ki tepki milli takımı zirke çeviren utanmazlara. Milletin artık bazı şeyler yüzünden sabrı taştı, hemde taşalı çok oldu. Bu yüzden insanlar artık milli takımın yenilmesini isteyecek duruma geldiler. Sizin kafanıza girmeyen, anlamak istemediğiniz, bazen kaybetmek esas sahip çıkmaktır. Çünkü bu sahtekarlar kazanırsa kendilerini yine bir b.. sanacaklar.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Peki kardes enteresan bir dusunce yapisi ama sana saygi duyuyorum.

Misal Almanyadasin ve birisi Turk milli takimina kufur/hajaretler yagdiriyor... Ben desteklemiyorum istedigin kadar saydir deyip bi kosede kikir kikir gulermisin yoksa hoopp arkadas neoluyoruz diye tepkinimi koyardin?

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt