- 6 Eylül 2014
- 93.800
- 64.578
- 4.608
A Spor | Cenk Ergün, Asamoah konusunu resmiyete dökmek için İtalya'ya gidiyor.
ben pek takmam asporu ama yine de paylaşayım dedim
Sergen sende git. Seversin sen italyan gacıları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
A Spor | Cenk Ergün, Asamoah konusunu resmiyete dökmek için İtalya'ya gidiyor.
ben pek takmam asporu ama yine de paylaşayım dedim
Ben Türk takımı fener yerine Macar takımı Vardarı destekledim kardeşim sorun yönetim topçular vs değil ben milli takımdan elektrik alamıyorum ve desteklemiyorum ha başka milli takım da desteklemiyorum tabiki sempatiyle yaklaştıklarım kazanmasını istediklerim var ama kaybedince üzüldüğüm tek takım GalatasarayDostum bak sen benim dedigimle farkli bisey soyluyorsun anlamadin konuyu heralde. Milli takimi ister destekle ister destekleme ne yaparsan yap tercih senin. Ama bir Türk olarak milli takim basarisiz olsun baska ulkeleri desteklerim gibi cumlelere ben karsiyim. Varsa hatam yanlis dusuncem beni baglar. Herhangi bir Türk bayrakli milli takimin kotulugunu dusunursen Türk degilsin diyorum bu kadar basit. Bunu Arda Selcuk Burak dusunuyorsa bunlarda Turk olamaz olmamalidirda.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Iste bu bravo kastettigim konu bu renktas.Misal Almanyadasin ve birisi Turk milli takimina kufur/hajaretler yagdiriyor... Ben desteklemiyorum istedigin kadar saydir deyip bi kosede kikir kikir gulermisin yoksa hoopp arkadas neoluyoruz diye tepkinimi koyardin?
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ahmet abvvv
Eleştirse eleştirisine katılır konuşurdum ama milli takıma niye küfür etsin ki ırkçı bi yaklaşımla küfür etse tepki koyardım tabi ama ben hiç başka milli takıma sert küfreden birini görmedimMisal Almanyadasin ve birisi Turk milli takimina kufur/hajaretler yagdiriyor... Ben desteklemiyorum istedigin kadar saydir deyip bi kosede kikir kikir gulermisin yoksa hoopp arkadas neoluyoruz diye tepkinimi koyardin?
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emin ol 3 gun boyunca dalga gectim fenerlilerle hatta telefonun zil sesini vardar ovasi sarkisi yaptim ama kuluple milli takim baska.Saka yapacagi konuyu bilsin o zaman Turk milli takimi uzerinden saka yapilmaz.Ben Türk takımı fener yerine Macar takımı Vardarı destekledim kardeşim sorun yönetim topçular vs değil ben milli takımdan elektrik alamıyorum ve desteklemiyorum ha başka milli takım da desteklemiyorum tabiki sempatiyle yaklaştıklarım kazanmasını istediklerim var ama kaybedince üzüldüğüm tek takım Galatasaray
Ki isteyen istediği gibi düşünür o arkadaş şakayla karışık yazıyor münakaşaya girmene gerek yok
Ayrıca insanların Türklüğüne laf etmeni dogru bulmuyorum
Deneyelim, @Rahmi Aslan; sokuyormuyuz Arsenale
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uzerine para vermeyiz insallah bu tip anlasmalarda hep zararli cikiyoruz.Hadi inşallah
![]()
Tamam konunun yeri burası değil boşver sonuçta bin çeşit insan var kimi öyle düşünüyor kimi böyle ortak noktamız GalatasarayEmin ol 3 gun boyunca dalga gectim fenerlilerle hatta telefonun zil sesini vardar ovasi sarkisi yaptim ama kuluple milli takim baska.Saka yapacagi konuyu bilsin o zaman Turk milli takimi uzerinden saka yapilmaz.
Şeytan gibi de Jong, fesih parası da ister ?Uzerine para vermeyiz insallah bu tip anlasmalarda hep zararli cikiyoruz.

haber getirdimmmmmmmmmm