- 19 Mart 2014
- 29.530
- 30.953
- 2.718
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Sergen Zeren bekliyoruz rdasKonu açılmıştır.
Çabamızı Galatasaray ve transferlere yoğunlaştıralım renktaşlar
:gsbayrak::gsbayrak::cimbombom::cimbombom:
editYa hocam yapmayin boyle ya adi uzerinde bir tanesinde fenerbahce birinde Türkiye yaziyor ne alakasi var. Zorlamayin bu kadar muhalefet icin.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam,tabi ki Turk Milli takimi hepimizin,ama bizi soguttuklari da bir gercek. Ben de diger takimlarimizi Avrupa maclarinda destekle(ye)miyorum kaldi ki hastalik vaziyetinde olan Galatasaray'imizin sirf baskan gitsin diye hatali bir sekilde yenilmesini istedigim,cok sinirlendigi ve sonra pisman oldugum maclari olmustur. Ayrica bir insan Turkiye'de doğdu diye Fransa vb,İtalya'da dogdu diye Gana Milli takimini tutamayacak diye bir gereklilik yok,hic kimse milliyetini seçemiyor malesef,ailesini de seçemediği gibi ama bu demek degildir ki saygi cercevesinde elestiri yapamasin,aslinda herkes icinde yaşadığı topraklari seviyordur cennet gibi ulkemiz var ama ben icindeki insanlarin buyuk çoğunluğundan zerre haz etmeyebilirim,bu da kişisel bir tercihtir. Bu sebeple artik transfere dönsek miYa hocam yapmayin boyle ya adi uzerinde bir tanesinde fenerbahce birinde Türkiye yaziyor ne alakasi var. Zorlamayin bu kadar muhalefet icin.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Like loadıng