Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
1 aydır sakattı adam. Umarım bir daha sakatlanmaz
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen Yasin'le Sinan'ın bu saatten sonra G.Saray a faydalı olacağına inanıyormusun?
sakatlanmaz artik1 aydır sakattı adam. Umarım bir daha sakatlanmaz
Abim İngilizce öğretmeni ve ikisi de kullanılmaz dedi hocam. Ama şu anda uygun kelime de aklıma gelmiyor dedi.İkisi için de kullanılıyor, bu durumlarda "lift" en sık kullanılan tabirdir muhtemelen, hatta bizim forumda da öyle. Abolish'in kullanıldığına şahit olmadım.
REAL MADRID
Asensio: £4m
Casemiro: £5m
Isco: £25m
Kroos: £28m
Modrić: £30m
TOPLAM: £95m
BARCELONA
Dembélé: £138m https://twitter.com/goalbiencom/status/902601024422207488/photo/1
abv asamoah
Ben de Ingilizce konusulan bi ulkede yasiyorum cocukluktan beri, Ingilizce anadilim sayilir ve "lift" dogru kelime.Abim İngilizce öğretmeni ve ikisi de kullanılmaz dedi hocam. Ama şu anda uygun kelime de aklıma gelmiyor dedi.![]()
Onlari bu hale RMA getirdi usta ozellikle Zidane tabiPiyasa farkı. Mevcut piyasasa RMA o adamları 350 milyon euro'dan aşağıya alamazdı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tolga'nın bu sene faydalı olabileceğine inanıyor muydun? Rotasyon oyucusu olarak ideal oyuncular bence Türkiye şartlarında.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abim İngilizce öğretmeni ve ikisi de kullanılmaz dedi hocam. Ama şu anda uygun kelime de aklıma gelmiyor dedi.![]()
dursun ozbek > florentino perezREAL MADRID
Asensio: £4m![]()
Casemiro: £5m![]()
Isco: £25m![]()
Kroos: £28m![]()
Modrić: £30m![]()
GALATASARAY
Fernando 5.25m![]()
Maicon 8m![]()
Mariano 4m![]()
Gomis 2.5m![]()
Feghouli 4.25m![]()