Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Gel lan artık, erkek adam siyah beyaz forma giyer mi
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gel lan artık, erkek adam siyah beyaz forma giyer mi
Ahahaha oyle bisey mi varmis vay anasini
O siyah beyaz formayı çıkaracaksın
Peki neden iptal anlamı için "kaldırmak" kelimesinin kullanımı normal gelirken "lift" saçma geliyor?Ben de onu diyorum işte. Kullanılmıyor.![]()
Remove bana da mantıklı geliyor.
Hocam mecaz olayı var ya ondan bahsediyorum. Kaldırmak bir şeyi ya fiziksel olarak kaldırırsın veya iptal etmek manasında kullanırsın bildiğiniz gibi. Lift saçma geldi bu iptal etmek manasında kullanımında bana.
Ama @Hamza Gölbaşının attığı kaynağa göre kullanılıyor diyor. Yani ne bileyim kulağımı tırmalıyor.
Pepe, 3. haftada en fazla hava topu kazanan oyuncu oldu (11/10). https://twitter.com/Futbol_Akademi/status/902616926324654080/photo/1
Maicon 5/5
abv asamoah
Arkadaki şişede "G" harfi var çocuğuna da S ol diye komut vermiş anlaşılan çok ince subliminal çalışmış saha içinde olduğu kadar dışında da bir aslan olduğunu gösterdi böylece, hayırlı olsun. Çıldırdığımı daha önce söylemiş miydim?
Peki neden iptal anlamı için "kaldırmak" kelimesinin kullanımı normal gelirken "lift" saçma geliyor?
La yemin ediyorum yoruldum ya keşke şu transfer sezonu bitse bir an önce. Tam bir sinir harbi olarak geçti. Gomis geldiydi, geliyodu, yok Marsilyasıydı, Feghouli'nin bitmek bilmeyen yarın gelişleri, en son da Asamoah yeter ulan yeter çıldırdım.
"Please lift my ban."Cumleyi veya ne demek istediginizi yazarmisiniz? Nerde ne zaman kullaniyorsunuz 'lift' kelimesini
Renktaş sen bi Alo 182 hattını ara istersenArkadaki şişede "G" harfi var çocuğuna da S ol diye komut vermiş anlaşılan çok ince subliminal çalışmış saha içinde olduğu kadar dışında da bir aslan olduğunu gösterdi böylece, hayırlı olsun. Çıldırdığımı daha önce söylemiş miydim?
Josef'in alternatifi Krychowiak :asd2:WBA PSG'deki Kryckowiak ve Gibbs'i almış.
"Please lift my ban."
Burada "lift"in uygun olmadığını düşündüğünü söyledi.

Faydalı bilgi, teşekkürler. Daha önce kullanmamıştım hiç, lazım olursa artık ne yapacağımı bilmenin verdiği huzur ile ayrılıyorum aranızdan.Renktaş sen bi Alo 182 hattını ara istersen
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
"Please lift my ban."
Burada "lift"in uygun olmadığını düşündüğünü söyledi.