Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki neden iptal anlamı için "kaldırmak" kelimesinin kullanımı normal gelirken "lift" saçma geliyor?

Hocam mecaz var çünkü orada dediğim gibi. Oysa lift'in ''kaldırmak'' anlamı bana tamamen fiziksel bir kullanımmış gibi geliyor ki asansör anlamı da var zaten bildiğiniz gibi.

Cozıffffffffffffff

La yemin ediyorum yoruldum ya keşke şu transfer sezonu bitse bir an önce. Tam bir sinir harbi olarak geçti. Gomis geldiydi, geliyodu, yok Marsilyasıydı, Feghouli'nin bitmek bilmeyen yarın gelişleri, en son da Asamoah yeter ulan yeter çıldırdım.

Keşke çıldırdığın şey bu olsa hep, geçen yıllarda nasıldın merak ettim

Sado lift ban, münasip bir kullanım mıdır?

River Plate forması giyen Lucas Alario, 24 Milyon Euro karşılığında Bayer Leverkusen'e transfer oldu. https://twitter.com/HTSpor/status/902606665543020544/photo/1

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Suna bak arkadas.

Leverkusen gibi cok da zengin olmayan kulup 1 oyuncuya 24 milyon bonservis verebiliyor. Biz ise yolladiklarimiz uzerine 24 milyon verip takimi komple degistirdigimizde GS batti diye aylarca tv lerde gazetelerde radyolarda yayin yapiliyor !!

Nasil rekabet edicez bu heriflerle ya? Tek yol altyapi da biz kiiim avrupadan daha iyi altyapi kurmak kim ? :(

Fernando'nun 5 oldutu yerde 0m euro bile fazla josefe

abv asamoah

DIbDR4iUQAAnyC6

Adamlar iyi oyuncu almaya devam ediyor

Diakhaby
Tielemans
Kongolo
Meite
Jovetic
Keita Balde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt