Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.195
- 3.280
- 1.468
Please unban my account da olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Adamlar iyi oyuncu almaya devam ediyor
Diakhaby
Tielemans
Kongolo
Meite
Jovetic
Keita Balde

Suna bak arkadas.
Leverkusen gibi cok da zengin olmayan kulup 1 oyuncuya 24 milyon bonservis verebiliyor. Biz ise yolladiklarimiz uzerine 24 milyon verip takimi komple degistirdigimizde GS batti diye aylarca tv lerde gazetelerde radyolarda yayin yapiliyor !!
Nasil rekabet edicez bu heriflerle ya? Tek yol altyapi da biz kiiim avrupadan daha iyi altyapi kurmak kim ?![]()
lemar gitmesin monacodan
Monaco bu işi iyi biliyor. Bu lig avrupa da 4. büyük lig miydi? Biz ise 5. Büyük lig idik galiba. Aradaki uçuruma bak sadece bir basamak olmasına rağmen :/
![]()
Tamamen fizikselle sınırlı değil işte. İngilizce'de de var o 'mecaz'lar, diğer dillerde de vardır.Hocam mecaz var çünkü orada dediğim gibi. Oysa lift'in ''kaldırmak'' anlamı bana tamamen fiziksel bir kullanımmış gibi geliyor ki asansör anlamı da var zaten bildiğiniz gibi.
Bizim 5.büyük lig olduğumuz neye göre? Başarıya göre desen değil, gelir olarak desen değil. Neye göre?
İroni mi, ciddi mi anlayamadım.İngilizceyi, türkçe gibi düşünmeyin la. Pls lift my ban nedir? Benim banımı yukarı kaldır demek bu.
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim 5.büyük lig olduğumuz neye göre? Başarıya göre desen değil, gelir olarak desen değil. Neye göre?
Tanımıyorum ama hem Fransa hem İngiltere görmüş adam. Yarın gelsin başlasın.Alanyaspor, Sunderland'li Khazri ile görüşüyor. (via @veyseloksar) https://twitter.com/TFFSuperLig/status/902626912840802304/photo/1
Hacı bu adam için bizim alamadığımız söyleniyordu Alanya ne alaka?
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi