Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.243
- 15.075
- 1.878
Yunus Malli Trabzondan 1,85 milyon maas istiyormus. Yuh ya, adam en son 4 sene önce adam gibi performans göstermisti. Türk pasaportu olmasa, 2. Bundesligaya gider sezon sonu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncuda satamiyo bizimkiler .Diagne bizden baska hangi Turk klubunde olsa 5 ten assagiya satmaz adamlar bizimkiler olmus aglayani yok bide Utanmadan Tekrar aday olmak istiyor.Ligte herkeste para var bi bizde bi de ankaragücünde yok
Hamsi Ticaretine mi basladi bunlar yaw Trabzonda satilan hamsilerin paralari bunlsra mi bagislaniyorts beratla enzo perezi almış enzo perez efsane olurdu bizim ortasahaya
Enzo perez mits beratla enzo perezi almış enzo perez efsane olurdu bizim ortasahaya
Enzo perez kaç yaşında 33 falansa oynar bizim ligte mücadeleci bi tpti diye hatırmıyom
Muazzam 2 transfer gerçekten helal olsun adamlarats beratla enzo perezi almış enzo perez efsane olurdu bizim ortasahaya
ilk günleri geçtim bu yönetim ile son günleri de kötü geçiriyoruz.Yıllardır öncesinde hazırlanıyoruz ama ilk günlerde biten transfer hatırlayamıyorum, yaz siz?
kurtulduk galiba
Trabzonun maaş bütçesi 15 m euroTrabzonda para var Kara gumrukte para var bi biz de mi yok ulan yeter yaw Bu secimler ne zaman olacak
kurtulduk galiba
Valenciada çok beğenirdim bu adamı34 ama hala iyi oynuyor
1 ay once izledigimde begenmistim