Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Albayrak yarın Berat’a ts ile anlaşma tamam değilse parayı gömer. Fazla zarara girmesek bari

birinci sinif oyuncu olmasa da ikinci sinif yabanci almamiz lazim. bizim yabancilari sinifa sokmak bile mümkün degil.

Guvenilir gazetecilerin bizimle ilgili verdikleri haberlerde gecen futbolcular ve yaslari.Gelecege yatirim adaylarimiz.

-Salih 26
-Bakasetas 27
-Aytac 27
-Costa 32
-Caulker 29
-Kenan Karaman 26

Simdi bu adamlarin yarisi free agent haliyle alici bulamamis.Tek istisna Onyekuru.Biz gelecege adim projemizle bu adamlara bonservis verecegiz 1-2 sene sonra da satarak kar elde etmeye calisacagiz. Bunlari planlayanlarda ben yoneticiyim Galatasaray'i dusunuyorum falan diyorlar iste

Yapılması gereken tek iş irfanı galeyana getirip bir şekilde takas+1-2 milyon Euro'ya halletmek.
Ben olsam diagne+akbabaya bir şekilde ikna etmeye çalışırdım. Akbaba kötü oyuncu değil ama bizde aşı tutması işte bizden gitsin tekrar patlama yapar bunu herkes biliyor aslında

Valla Bakasetas mı bilmem ama bize şut atan bir oyuncu şart. Şut özelliği 20 üzerinden 10'u geçecek olan oyuncumuz kadroda yok. Eksikliği çok hissediliyor. Eskiden muhakkak toplara iyi vuran oyuncularımız olurdu.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şut açığını kapatmak lazım. Eskiden kadromuzda mutlaka iyi şut atan oyuncular olurdu.
Sneijder
Hamit
Selçuk
Dzemaili
Burak
Podolski
Hatta Melo ve Emre Çolak bile şu ankilerden daha iyi şutör. Unuttuğum varsa ekleyin.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu çapsız cibilliyetsizlerden kurtulmak 100 transfere bedel benim gözümde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Boupendza bugun 2 gol daha atti. Attigi ilk gol muthis. Ligde 13 mac 9 gol toplam 565 dk. Gecen sezon portekiz ikinci liginde golu olmayan adam bizim ligde su an gol krali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt