- 1 Ocak 2011
- 15.400
- 10.440
- 1.838
En son bunu Kasaimpasali yonetici soylemisti Bizi duduklemislerdibaşşak başkanı türkiyede irfanı bonservisle zor alırlar demiş.
takas içinde marcaoyu istemiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son bunu Kasaimpasali yonetici soylemisti Bizi duduklemislerdibaşşak başkanı türkiyede irfanı bonservisle zor alırlar demiş.
takas içinde marcaoyu istemiş
Falcaonun 4-6 hafta olmamasını nasıl yorumlarsın.En son bunu Kasaimpasali yonetici soylemisti Bizi duduklemislerdi

İş Koita hayırlı olsuna doğru gidiyor paşamızın forvetin yakında kadromuza katarız

Cikis maddesi zaten 5 milyonBakasetas için en iyi ihtimal 5-6 milyon Euro ister Alanya stoperlerden birini satıp hediye ederiz çavuşoğluna
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cikis maddesi zaten 5 milyon
2 yıl oldu bırakalı haberin yok sanırımFalcao futbolu bıraksın, o da kurtulsun biz de kurtulalım.
BeklerimO zaman geçmiş olsun luyi veya marcaodan para gelecek olsa
5 milyon Bakasetas a paslarız
5 milyon da ndao ya veririz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yapmayın kardeşim gitmesi gerekenler yönetim biz değilizRuh sağlığım için nöbeti takip etmeyi düşünmüyorum bu dönem , hem de totemim olsun.
Herkese iyi nöbetler.
Transfer süreçlerini hiç bir zaman takip etmeye gerek yok.Ruh sağlığım için nöbeti takip etmeyi düşünmüyorum bu dönem , hem de totemim olsun.
Herkese iyi nöbetler.
İşin kötüsü çoğunda yetenekte kalmamış.Bıktık artık sürekli sakatlanan, RUHSUZ Çilek oyunculardan. çok koşan az para alan yeteneksizler ile oynayalım daha İYİ...
bu yönetim baştayken son 3 gün takip etmek yeterlidir gibi gözüküyorRuh sağlığım için nöbeti takip etmeyi düşünmüyorum bu dönem , hem de totemim olsun.
Herkese iyi nöbetler.