Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama ve Marcao’ya 8-12 milyon arasi teklif gelirse kabul etsinler ve teknik ekip artik genc ve basariya ac oyunculara yonelmesin. Gerek yok yani. Bu duzende genc oyuncu oynatmak ve gelistirmek zor. Iyi ki Jozwiak, Moder, Hauge ve Coulibaly’i alamamisiz.

Maicon, Belhanda, Falcao, Feghouli gibi transferlere devam. Bize 28 yas ustu ve son kontratini yapmak isteyen oyuncular lazim, daha dogrusu taraftar boyle oyuncu seviyor. En onemli kriter yildiz bir futbolcu olmali.

Fener Özili alirsa Ömer Faruku kapmaya calisalim biz. Cocuga fazla sans bulamazsa serbest kalma maddeli sözlesme versinler. Maasida yüksek olmaz ve patlama yaparsa, iyi fiyata satariz ve kuslar cildirir.

Dün geceden beri bu foruma noluyor.

Seri ve Henry bittiyse forvete gerek yok,Babel ve Oğulcan bir şekilde idare eder.Öncelik 6 ve 10 numaraya verilmeli.Taylan iyi niyetli olsa da savunma zafiyeti olduğu için stoperden biri yerini boşalttı mı kademeye girmiyor.Taylan Seri orta sahası savunmanın ortasını yine kara deliğe çevirir,bize orjini ön libero olan 1.85+ 6 numara ve takımda hiç olmayan şutör duran topçu bir 10 numara lazım.

Taylan 6 no
Soso 10 no Henry
Renktaş o kadar eksiğiz ki dediklerin de lazım forvet de :(

Ozan 10 milyona Premier Lig'e gidiyormuş sanırım. Ozan Premier Lig'in bu saçma ekonomisinde 10 eder tabii de bu paraları her gördüğümde farkın ne kadar açıldığını fark edince üzülüyorum istemsizce.

Onun dışında bütün savunmayı yakıp yıkmak gerek. Bu konuda hala aynı düşünüyorum.

Falcao:

"Galatasaray çok büyük bir kulüp. Burada çok seviliyorum. Ama oynayamadığım için mahcubum. Beni sevenlere, Falcao ismine, aileme karşı mahcubum, sayın başkana, Fatih Terim'e karşı mahcubum. Acaba futbolu bırakmam mı gerekiyor?"

( Zeki Uzundurukan | A Spor)

Zeki falcaonun kariyerini bitirecek
Aldığın paraları geri ver belki rahatlarsın

ömer faruk keşke gelse,ama biz daha hamza akmanı ve beknazı düşünmedik,daha emirhan kayar var beknaz kadar önemli.bartug gibi yetenege yer acmayan takım ömer faruga hiç yer vermez

Ömer bayramlarin emre akbabalarin ilk 11 oynadığı yerde altyapi oyuncuları övülüyor vah vah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt