Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ve bizleri yanıltan aslinda herkes farkında da ligimizin Katar ligi seviyesinde olması

Emekliler,futbol hayatı bitenler,genc ama yeteneksiz oyuncular bu vasat kadro ile kendi kendimizi kandiriyoruz

Yoksa Hangisi hakediyor şu formayı Muslera belkide Marcao dısında hepsi faso fiso ama el mecbur kasa ortada tam takır kuru bakır
bizim yönetimin ve hocanın hatası takıma vasat oyuncuları doldurtup onların twitterda ronaldo ilan edilmesi keremi yeni ribery oğulcanı benzema ilan edenler var sosyal medyada yazıktır günahtır ya geçen senede ademe şöyle gol kralı böyle gol kralı yakıştırmaları vardı türk oyuncu hayranlığını bırakalım

Ocak ayının ilk hamleleri Okay Yokuşlu ve Onyekuru olur diye düşünüyorum.

Benim kişisel isteğim ve ya bir bilgi değil.

Yazın istedik bayağı olmadı (Okay). Bu sezon fazla forma şansı bulamadı. Bizim açıdan da çok fazla bir şey değişmedi, hala o mevkiye bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Şartlar bizim lehimize. Olmaması için hiç bir sebep yok. Ha şu an verecek tek kuruşumuz yok tabi de, olası bir satıştan sonra kesinlikle Okay hamlesi olur.

Okay, Onyekuru, Kenan Karaman ve Ahmed Musa ve bonus olarak genç yerli bir eleman alabilirsek başarılı geçmiş olur.

Dediğim gibi ben Okay ve Onyekuru'ya kesin gözüyle bakıyorum.

talyanıda geçen sene oynatmıyordu genç felan diyordu bu sene mecburiyetten oynattı oda tuttu fatih hocanın artık gitmesi lazım galatasarayımızın için en doğru olan bu yönetiminde gitmesi lazım toplu istifa edin diagneye 13 milyon euro veren sakat falcaoya 14 milyon euro kaybettiren kim varsa gitsin a2yle çıkarız maçlara

Gitmesi taraftarı değilim açıkçası ama eksikleri de epey mevcut

1. Oyunu okuma sıfır
2. Kazanan kadro bozulmaz saçmalığına hala inanıyor
3. Evlatçılık huyunu hala devam ettiriyor ne kadar Galatasaray eskisi varsa teknik ekipte futbolu bıraktıktan 1 ay sonra Selçuk İnan ın teknik ekibe alınma saçmalığı nedir anlamış değilim mesela
4. Transfer konusunda aşırı vasat

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca ne zaman Donk’un yerine Bartuğ,Ömer Bayramın yerine Kerem oynatırsa o zaman kazanırız. Uzun süreçte. Ne zamam Babel,Falcao,Belhanda,Feghouli gibi bitmiş adamları yerine de genç oyuncu alırsak o zaman tamamdır. Marcao ve Luyindama da olduğu gibi. Maaşlarla beraber Babel ve Falcao’nun maliyeti en az 15 milyon eurodur. Bunu tek adama yatırım yap o zaman kazanırız Bruma da olduğu gibi Marcao da olduğu gibi. Karşı çıksakta bizi utandıran Taylan gibi adamlara ne zaman yönelirsek o zaman kazanırız. Taraftarlar da kendine çeki düzen verecek. Yönetim beceriksizliği olduğu kadar Diagne ve Falcao bizimde hatamız. Twitter da haştegler, havaalanın da 30 bin kişi karşılama. Bunları da aşmalıyız artık. Bu döküntülerden kurtulmalıyız.
Donk
Fatih
Linnes
Saracchi
Feghouli
Babel
Falcao
Diagne
Şener
Ömer Bayram
Emre Akbaba
Belhanda

Yukarda yazdıklarım tez elden def edilmeli. Kurtulmalıyız biran önce. Bir şampiyonluk kaçsın önemli değil.

Yazın istedik bayağı olmadı (Okay). Bu sezon fazla forma şansı bulamadı. Bizim açıdan da çok fazla bir şey değişmedi, hala o mevkiye bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Şartlar bizim lehimize. Olmaması için hiç bir sebep yok. Ha şu an verecek tek kuruşumuz yok tabi de, olası bir satıştan sonra kesinlikle Okay hamlesi olur.

Okay, Onyekuru, Kenan Karaman ve Ahmed Musa ve bonus olarak genç yerli bir eleman alabilirsek başarılı geçmiş olur.

Okay’ın daha genç dinamik ve ucuz versiyonu vardı önümüzde beratı 1 +1.5 milyon Euro’ya kaptırdık

Kenan Karaman tam Fatih terim oyuncu profiline uygun bir isim ama onun oyuncu profili eskiyeli epey yıllar oldu

Ahmed Musa’nın içi geçmiş olduğunu düşünüyorum üstelik yıllık ücretide abartılı bir rakam olur

Uygun şartlar olursa onyekuru güzel olur uzun zaman oynamadı belki bu sene toparlanma süreci geçirir ama seneye etkisini net hissettirir

Yazın istedik bayağı olmadı. Bu sezon fazla forma şansı bulamadı. Bizim açıdan da çok fazla bir şey değişmedi, hala o mevkiye bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Gitmesi taraftarı değilim açıkçası ama eksikleri de epey mevcut

1. Oyunu okuma sıfır
2. Kazanan kadro bozulmaz saçmalığına hala inanıyor
3. Evlatçılık huyunu hala devam ettiriyor ne kadar Galatasaray eskisi varsa teknik ekipte futbolu bıraktıktan 1 ay sonra Selçuk İnan ın teknik ekibe alınma saçmalığı nedir anlamış değilim mesela
4. Transfer konusunda aşırı vasat

bu 4 yanlışı başka bir hoca yapmış olsa kalabilirmiydi ?

bu 4 yanlışı başka bir hoca yapmış olsa kalabilirmiydi ?

Kalamazdı

Hamza 3 kupa aldığı sezon saçma transferleri yüzünden taraftar teneke bağladı gönderdi (jem Karacan,Bilal kısa vs sonunu getirdi)

Tudor müthiş transferler yapıp harika bir kadro kurduğu sezon ufak bir dalgalanma yaşadığı için yarım sezon göremedi

Fatih Terim yerine başka bir hoca olsaydı geçen sene pandemi sonrası alınan yenilgilerde kovulmuştu zaten takımı yatış moduna almış diye

Mancini’nin Chelsea’yi eleyemedi diye sucuk ekmekçiler tarafından kovulduğu günleri gördük biz, (bahanesi ontivero,burdisso,hajrovic oldu ) sanki şu an farklı kalitede transferler yapılıyor kalitesizlik aynı yönetimlerin komisyon sevdası

Diagne'nin kadro dışı kalmasıyla ilgili kaçırdığım bir haber mi var. Dün stattaydı ve idmanlara çıkıyor. Dolayısıyla sakatlık ve ya karantina ile ilgili bir durum değil. Hiç bir kaynakta bilgi de yok.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diagne'nin kadro dışı kalmasıyla ilgili kaçırdığım bir haber mi var. Dün stattaydı ve idmanlara çıkıyor. Dolayısıyla sakatlık ve ya karantina ile ilgili bir durum değil. Hiç bir kaynakta bilgi de yok.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Antrenman eksiği varmış diye kadroya alınmamış. Antrenmanlıyken Zapata ya haspam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt