Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Biz alsaydik bari yetenek yoksunu Linnes'den kat ve kat daha iyidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buralardayım biraz meşguldum , transfer yaptırmaya çalışıyoruz bizim beceriksizleri ama umut yok. Senden ne aber nasıl gidiyor?Nrrdesin la sen kanadali
Pas oyunu mu? Pas oyununa uygun oyuncular mi aliniyordu simdiye kadar? Bize gol yollarinda etkili olacak defans arkasina depar atacak oyuncu lazim. Yoksa tabi ki gol atamayiz sonra Terim cikip hikaye anlatmasin. Daha kaleye sut cekebilen oyuncumuz bile yok, mesela pas oyununda en onemli faktorlerden biri.Onyekuru, Kalu ikilisi pas oyunu oynamak isteyen takimin 2 kanadi olamazlar bence.
Son 1 hafta sinirimi bozdu hirbolar. Konyadan 4 yenir mi yav.Buralardayım biraz meşguldum , transfer yaptırmaya çalışıyoruz bizim beceriksizleri ama umut yok. Senden ne aber nasıl gidiyor?
Kimse para ödeyin de demiyor.Nasilsa Mayıs'ta yoklar;bari gider ayak imza at transfer sözleşmesine,zorunlu opsiyon da koy yeni gelen yönetim ödesin,hoca da taraftar da mutlu olsun.Bu işkence niye?Bu yönetim transfer yapmayacaktır. Özellikle bonservisli oyuncu alamayacağız.
Babel, Belhanda, Falcao tekme tokat kovacaksın. Ama dediğin gibi bu beceriksizler bunun yerinide dolduramaz.Babel gitmesin zaten şuan alamayız daha iyisini.
Bunlarin arasinda babel ise yarar. Forvette tabiki kanatta degilBabel, Belhanda, Falcao tekme tokat kovacaksın. Ama dediğin gibi bu beceriksizler bunun yerinide dolduramaz.
deport ediceksin , Türkiye'ye girişlerini yasaklayacaksin süresizBabel, Belhanda, Falcao tekme tokat kovacaksın. Ama dediğin gibi bu beceriksizler bunun yerinide dolduramaz.