- 4 Ağustos 2009
- 90.774
- 71.969
- 5.188
Hesabimi aponun 3ün ustune satabilme ihtimali olmaması üzerine kurdum zatiluyindamayı 3 e satma kısmını apo çok iyi yapar gerisini başka biri yapmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hesabimi aponun 3ün ustune satabilme ihtimali olmaması üzerine kurdum zatiluyindamayı 3 e satma kısmını apo çok iyi yapar gerisini başka biri yapmalı.
BAM tadında bir ortasahaMarcao ve falcaoyu elden çıkarttım , parayı Abdurrahime verdim efsane olduEkli dosyayı görüntüle 107455
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu ne lan haha

Domokko ogolcon vo Toylon Basaksehire gidiyor.Ne kadar da komik arkadasar var .espiriler havada ucusuyo.![]()
İrfan Can Kahveci gelmesi çok iyi olur orta üçlü Taylan- İrfan- Emre Kılınç gayet iyi olur bu sezon için ama İrfan transferi bana imkansız geliyor.
Exxen ile bu durum ne alaka ya.Oderler abi adamlarda bok gibi para var bizimkiler hep ac sen baskan oluyorsan sen den benden varkli ozelliklerin olmasi lazim ama yok Bu.ARada galatasarayli olupta o exxen denilen siteye uye olanlara da yaziklar olsun .
Bu dediklerin gerceslesmesi icin en az 14-15 milyon euroya satilmali yoksa o dedigin mevkilere iyi transferler icin paramiz yetmez.Luyindama satıldığı an irfancan gelir adam zaten dünden razı kalan parayla da luyinin yerine defans omarın yerine sağ bek forvet alınmalı onyekuru ve seri zaten gelecek gibi luyi satılmasa da
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zarar etme şansın yok. en kötü aldığın fiyata satarsın ki bence çok uygun bir fiyat teklif etmişler kesinlikle alınmalı.SON DAKİKA
Başakşehir’in, İrfan Can Kahveci için Galatasaray’a ilettiği teklif;
Bu dönem için: 2.5 M €
Sezon Sonu: 7.5 M €
SON DAKİKA
Bu dönem için 500 bin sezon sonu 7 milyon idealdir bence.SON DAKİKA
Acuna para kazandirmak isteyen kazandirir banane Ben kendimi fikrimi soyledim.Sen buna kiskanclikta diyebilirsin baskada bisey ben fenere boyle yardimi olan bi adamin parasina para katmasini yardimci olmak istemiyorun.Exxen ile bu durum ne alaka ya.
Adam parasiyla girişim yapmış içerik üretiyor beğenen de alır izler, para babası olupta kulübe kuruş katkısı olmayanlara laf edin.
Bunun sonu yok.
Garanti, yapikredi, Aygaz, opet, uzar da uzar.