Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.861
- 102.045
- 5.238
Bu luyi netti size
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu da gelecek yönetim artık ona göre hazır gelsin bir zahmet. Stad isim ve göğüs sponsoru bitiyor bildiğim bunlara kendi ilişkilerini de kullanarak çok iyi teklifle alsınlar bir zahmet sonuçta bu yönetim bu yönden eleştiriliyor haklı olarak yeni gelecek yönetim bunu başarması gerekir yoksa ne farkları olacak stad isim sponsoru + göğüs sponsoru için yıllık toplam 15 milyon doların üzerinde teklif bulsunlar artık.Bitiyor ama bu bizim ekonomik durumumuzu cozmuyor![]()
Kız gibi ortasahaseri taylan irfantino
rakip orta sahanın sürekli yere sereceği bir sertlik en sevdiğim
10 milyon nasıl makul yav ?gelsin yarin baslasın. ben tamamım makul hersey
2,2.5 civarı maaşları olsaydı çoktan okutmustuk Araplardan alamayacağı paraları veriyoruz adamlaraDiagne, Marcao ve Luyindama gibi oyuncularin degerini helvanin altina düsürenler bir zahmet transfer yapmasin. En vizyonsuz yönetim bile Belhanda ve Feghouli gibi arap oyunculari sirf müslüman olduklari icin bile en az 5er milyondan araplara okuturdu. Bizde yönetim yok.
şampiyon olduğumuz sürece sıkıntı yok. baska türlü alamazsın irfanı. 3 5m a vermezler yani. 25 yaşında tam verim alınacak çağı10 milyon nasıl makul yav ?
10 değil 7 bile verebileceğimizi sanmam.İrfan'a 10 milyon çok 7 idealdir ki olursa bu fiyatlar olur bence 2+5 yada 1+6 gibi bir şeye bitebilir bir ihtimal bonus olabilir ekstradan ama bana hala çok zor geliyor bu transfer.