Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İrfan başka oyuncu ya yani Mert Hakan falan için hiç üzülmedim ama İrfan'a çok üzülürüm. Fener Ozan'ı satıp İrfan'ı alırsa başarılı iş yapar.böyle diye diye aldigimiz oyuncularin %70inden zerre katki alamadik
yüreğin yeterse buyur beklerimKonyaya getirtme beni
Para yok paraoho iki hafta bunu bekleyeceğiz
ne olduYine oldu
Muslera
Skubic-Marcao-Luyi-Saracchi
Taylan-İrfan
Feghouli-Talisca-Onyekuru
Sorloth
Yarin genclerle oynyacagiz bi de de mine oldu
Calisiyorum izne ciktigimda seni gormek isterim. Sana ayran icirmek isterimyüreğin yeterse buyur beklerim
viski içerken nasıl geldiğini anlatırsın
Viski varsa bende gelirim, zaten şuradan bastık mı 3 saatyüreğin yeterse buyur beklerim
viski içerken nasıl geldiğini anlatırsın
bilmukabeleCalisiyorum izne ciktigimda seni gormek isterim. Sana ayran icirmek isterim
viski uğruna değmez sarp forumdaşViski varsa bende gelirim, zaten şuradan bastık mı 3 saat
ne bilip rahat edeceksin segoBen biraz inzivaya cekilip,enerji depolayim.siz rahat degilsiniz,en azindan ben biseyleri bilip rahat edeyimiyi aksamlar
Kardeşim böyle msjlar atma cinci hocalar gibiBen biraz inzivaya cekilip,enerji depolayim.siz rahat degilsiniz,en azindan ben biseyleri bilip rahat edeyimiyi aksamlar
Sonra da Hacı Şükrü'ye gideriz be yaviski uğruna değmez sarp forumdaş
zaten yaktığınla alırsın viski
gelirseniz ağırlarız tabii
hacı şükrü bozduSonra da Hacı Şükrü'ye gideriz be ya