- 4 Ağustos 2009
- 90.830
- 72.081
- 5.188
Kartalişka gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen oyle hizli dikine giden adam bu ligin ozeti kaptirabilirde uc kere gitse en kotu biri gol olur ilerde.birde hayvani forvetin varsa serdar maicon copleri ile sampiyon oluyorsun tabi birde oyunkurucu lazim fernando gibiHaklısın Renktaş.
Azıcık ayakta kalabilen hızlı oyuncu bu leş ligde her türlü iş yapar.
Bizim 1 tane bile hızlı oyuncumuz olmadığı için kimse ön plana çıkmıyor.
Aslinda tam Bruma'lik bir lig ve savunma hatları var.
Onyekuru yerine Bruma olsa ligi dağıtir geçer.
Gerekirse 2 tane hızlı oyuncu alınmalı
Önlerine de bir tane sorloth tarzı forvet alsak yeter.
Defansa bile gerek kalmaz
Maçlar da 20 dakika icinde herkesin fişini çekeriz
Hepsi tamamda pozisyon sorunumuz bariz var miy miy saga sola yana arkaya dikine giden adam mutlak sartPelkas,Türkiye’ye gelmeden önce Fenerlilerin bile 4/3.5’u tanımıyordu. Galatasaray da filan fark yaratamaz. Bizim sıkıntımız geniş kadro ve forvet. Falcao mesela sağlam olsa şuanda en az 2-3 maçı ekstra kazanmıştık. Bizim pozisyon sıkıntımız da yok. Konyaspor maçında dahi en kısır maç gibi görünse de 3 gol attık. Bide Luyindama’nın acilen kendine gelmesi gerekiyor. Ona çok ihtiyacımız var. Donk ile olacak iş değil. Ne defansta iyi nede ön libero da. Herifin beli dönmüyor.
Hocanın 6 numara olarak tek bildiği seri. Seri irfan ortasahası sanki rakibi karşılamakta yumuşak kalır. 4-1-4-1 oynuyoruz ön liberodaki oyuncu seri olursa şapı tuttuk resmenİrfan cidden cok iyi oyuncu topu sakliyabiliyor topa iyi vuruyor iyi dripling yapiyor ceza sahasina girip gol atabiliyor bizde olmayan oyuncu tipi irfan gelip basarisiz olursa artik terimi sorgulamak lazim
Sivasta topa mermi gibi vuran ruzgar gibi gecen emre topa vuramiyor gucu yok bence teknik heyet antreman sistemini degistirmeli irfan basaksehirde bu sene iyi oynayan tek adam irfan onyekuru gelse bile yetmez cok iyi bir 6 numara ve forvet olmadan en iyi 3. oluruz
@Musap Aydinli
Oynekuru 99% bizde, hadi bakalim nasil oynicak...
Irfan Can yeni hameler oluyor A.A ile G.G bugün bir görüsme yaptilar!
Hadi kop gel Aslan!
Hocanın 6 numara olarak tek bildiği seri. Seri irfan ortasahası sanki rakibi karşılamakta yumuşak kalır. 4-1-4-1 oynuyoruz ön liberodaki oyuncu seri olursa şapı tuttuk resmen
Ben okey değilim valla. Etebo gitsin de gelecek oyuncu daha tempolu temas oyununu seven biri olsa dah iyi olurEtebo out seri in. Okey miyiz ?
İrfan için konuşulan rakamlar başlı başına saçmalık zaten.. neymiş efendim ucl'de hattrick yapmis falanİrfan oyunda çok kaybolan bir oyuncu, bana göre 10 milyon euro gibi bir para verirsek kazık yemiş oluruz.En fazla 5-6 milyon euro olabilir.
Ben okey değilim valla. Etebo gitsin de gelecek oyuncu daha tempolu temas oyununu seven biri olsa dah iyi olur