Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
bıraksınlar bu fakir edebiyatını beceriksiz yönetim transfer yapana kadar havlu atcaz lige
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam olarak ne dedi?
Bende öyle anladimKasa boş beklenti çok dedi ama yanlış anlamadıysam sattığın kadar al 1 Ocak itibariyle bitti dedi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Böyle mi dediFatih Terim: "Ben ne zaman Galatasaray'a gelsem bir bolluk bir rahatlık olmadı. Sattığımız kadar almaya denk geldi bu sefer de. 1 Ocak'ta son buldu. Bize olağanüstü işler yapmak düşüyor."
Ffp kısıtlaması 1 ocakta son buldu dedi sanırım yanlış anlamadım
FFP sezon sonunda bitecek o da UEFA onay verirse.
FFP sezon sonunda bitecek o da UEFA onay verirse.
FFP 1 Ocakta bittiyse transferler neden yapılmıyor, 1 Ocakta bitmiyorsa Fatih hoca nasıl yanlış biliyor? Çok ciddi umursamazlık dönüyor...
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla ağzından kaçırmış gibi , dedikten sonra bı pause yaptı
50. Saniyeden sonra izleyin beyler
Yalnız şeytanın avukatlığını yapmak istemem ama sanki ağzından kaçırmış gibi durmuyor mu ?
Basında dahi yazın bitiyor haberleri pompalandı ilk defa hocadan duyduk sattığın kadar alın bittiğini 10 gün sonra
İlginç ama hepimiz sezon sonunda bitecek biliyorduk, bir şeyler dönüyor ama maç sonrasında yavaş yavaş belli olur herhaldeHocanın kafa başka yerlerde ama bunu bilmeyecek kadar takımdan kopmamıştır heralde