Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet

taylan
Salih-İrfan orta sahası kurulmazsa istifa

Onyekuru geldiyse bir forvet bir İrfan ve bir de Taylan ile rekabet edecek 6 numara lazım. Diagne'yi ve Luyindama'yı satıp bunları yapmalıyız yapılmayacak şeyde değil ama işte bizim yönetim yapması imkansız gibi yoksa normal bir yönetim gayet yapabilir bunu.

:D
ErTx12TXEAgdWkf

Gençler tutturmuşsunuz bir FFP bu sene sonu bitiyor diye. Bu sene başa baş olması gerekiyor bitmesi için biz açıkladığımız mali tablolarda ful zarar açıklıyoruz. Bu nedenle bu sezon değil 2022 sezonu sonunda cezamız bitecek. Olurda UEFA pandemi nedeniyle kuralı esnetirse ancak o zaman biter. Onun için satış yapmalıyız maalesef
Fatih hoca maç öncesi 1 ocakta bitti dedi

Ozornwafor ayakları iyi ama kiralanmalı ve oynama garantisi ile oynamalı Sekidika'yı ise bonservisiyle vermeliyiz yada takasta kullanılabilir.

ft 1 ocak açıklamasını yanlışlıkla yapmıştır.

ya da kiralama + satın alma opsiyonu ile bonservis harcamasını ffp'nin sonuna getirebileceğimizi kastetmiştir.

gerçi ffp'nin biteceğinin garantisi yok. gerekli şartları karşılayamamışsak uzar.

3 tane çok iyi hücumcu lazım hala diyorum bizim sorunuz savunmada değil, kapanan takımlara karşı hücum yönünden zaaflarımız var. Sol açık sağ açık ve hücum yönü güçlü 8 no alınmalı
bu ligi bugu hücum futboludur kim iyi hücum yaparsa kimin hücum hattı iyi ise genelde o takım şampiyon olur.Sana katılıyorum renktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt