Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bazı Allahsız kitapsız febe hesapları hani sizde 1 milyon vardı sadece nasıl transfer yaparsınız diyorlar sosyal medyada.Yeryüzünden bunlar kadar yüzsüz camia yoktur

hocam elın değmısken saracchi'yi de gönderelım , cezalı mıydı sakat mıydı?

Hocamin yonetimi baski altinda tutmasini begendim

Bunlara nefes aldirmayacaksin

Eger bu transferlerin icine Fener girmezse hicbir b.k bilmiyorum.

Yagiz falan son dakika girer.Fenerbahce İrfancan icin Basaksehirle gorusuryor.Gorusmeleri bizzam emre yurutuor falan

En azından ilk ağızdan isimleri öğrenmiş olduk, transfer rotası az çok belli oldu.

Bir de Başakşehir e neden sallanıyor anlamıyorum. Bir başkası tarafından kendi oyuncularının transfer mevzusu zikredilmiş, ne yapacaklardı ? Tamam verdik diyecek halleri yok ya !!

İrfan, Onyekuru, Visca gelirse Luyindama kesin yolcu gibi duruyor. İrfan'ın gelmesi halinde önümüzdeki yıldan itibaren yabancı sayısı sınırsız olur.

Muslera
Linnes Donk Marcao EmreT
Taylan
Visca Fegh İrfan Arda
Muhammet

Hoca net bunu oynar, 2. yarılar Onyekuru + EmreK + Oğulcan + Saracchi + Ömer değişiklikleri yapar.

Belhanda 5€ + Diagne 5€ + Luyindama 8€ alsak yeter de artar bile.​

Gol için kendini yırtan jagnenin penaltıyı babele verip mutlu olması garibime gitmedi değil

Visca, Irfan ve Onyekuru gelirse, 4 pozisyon icin cok fazla oyuncu olur bizde.

Visca, Irfan, Onyekuru, Arda, Belhanda, Feghouli, Kilinc, Ömer, Kerem, Ogulcan, Babel ve Akbaba.

2 kisi gidebilir ordan bence. Acaba Feghouli veya Belhanda gidici mi? Babel veya Ogulcani forvet olarak görsek bile, 4 pozisyon icin 11 oyuncu bana fazla geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt