Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salim Manav: "Yeni Malatyaspor, Youssouf Ndayishimiye için Galatasaray'dan 3 milyon Euro artı oyuncunun ikinci satışından %25 pay istedi, Anderlecht ve Saint-Étienne'den ise 5 milyon Euro artı %25 pay talep etti."
Neden mi 2 milyon euro daha az :D
26513_oe62d.jpg

Başakşehir admini 1 saatlik şov peşinde, Göksel Gümüşdağ'ın haberi var mı acaba paylaşımdan

Ya da neyin tribi bu, 2 gün sonra bu adam bize gelince Galatasaray resmi sitesinden yiyeceğin kontrayı hiç mi düşünmüyosun

Yousuf omer bayram +1 milyona gelsin

Şimdi artık üç kulvar + fazla maç olayını geçelim. Kadroyu biraz temizleyerek 28 kişilik dengeli bir kadro kurmalıyız. Oynatmadığımız adamları mutlaka kiraya vermeliyiz. Bu çok önemli. Herkes gelecekleri konuşuyor ama gidecekler de çok önemli.

İrfancan 25 yaşına gelmiş, adam doğal olarak futbol hayatının kalanını Başakşehir gibi vasat bir kulüpte devam ettirmek istemiyor, adam köle değil sonuçta, ortak bir yol bulup İrfan oradan kurtarılmalı

Bugünde iyi Kahveci yaptı ha
Nihat Kahveci: "İrfan, Galatasaray'a gitmeyi istiyor. İş, Göksel Gümüşdağ'da. Transfer işlerinde ıslak imzayı atana kadar net bir şey yok ama İrfan Can, %99 Galatasaray'da oynamak istiyor.''

Onyekuru, Visca ve İrfan’ın üçünü birden alsak diye hayal kuran r.daslarımı görüyorum. Yönetim mi değişti arkadaşlar neyi kaçırdım ben?
A. Albayrak’ın olduğu bir yönetim mümkünse transfer falan yapmasın. Tek beklentim bu olur kendilerinden. Soktukları bariyerlerini de alıp gitsinler sonra bakarız

Karakullukçu tam bir embesil ya ulan 100 milyon Euro bonservisli oyuncular neler söyledi neler yaptı. Şizofren hareketleri bıraksın yada galatasarayi ağzına almasin..
Şu mala krall, reyis diyerek götünü kaldiran taraftarda da büyük mallık var. Az dersini alması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt