Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferde hocada sutten cikmis ak kasik degil. Diagne'ye gomulen 13 milyon euro ile bugun istedigi Irfan-Visca ikilisi alinabilirdi. O gun istedigin forvetlerde yonetim cuvallamis son dakika Diagne'yi sunmus olsada, veto etmeyi bilecektin, Galatasaray'in parasini cope atamam diye.
Son gündü yav ,yada son 2 gün , ne yapacaktık Diagne olmasa ?

Hoca alınmayacağını biliyordu sadece yönetimin her seferinde hocaya yıkma olayına bu kez baştan engel şimdi almadıkları her adamın yükü yönetime kalacak hoca ben bunları istiyorum diye isim isim verdi

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
En iyisini yaptı. Adam çaresizlikten bütün çöplere olur veriyordu başka kimseyi alamayacaklarını bildiği için. Bütün çöp transferleri anticiler hocaya yazıyordu hadi şimdi de yazsınlar

Ne alakası var 2 milyonluk Coulibaly de alamadın, bedava Mert Hakan'ı da alamadın. Para ile alakası yok. Alamıyorsun bu kadar, beceriksizsin bu kadar basit. Transferin son günü Fiko falan arıyosun Love'ı sal bize diye.
Hocam ben yönetim suçsuz demedim ki sezon başı bonservisi elinde oyuncuları alması gerekiyordu yönetiminde suçu var, geçen sene yönetim o kadar transfer yaptı gerçekten iyi transferler yaptı Fatih Terim o takımı ligde Avrupa'da rezil edip işin sonunda bu başarısızlığını kiralık transferlere bağladı. Şimdi de kurnazlık peşinde, Fatih Terim bu isimleri istiyorum derken bu transferleri yönetimin mevcut şartlarda yapamayacağını biliyor bildiği halde istiyorum diyor. Çok kurnaz bir adam neler neler düşünüyor, adamın tek düşündüğü şey kendi imajı. Adamda biraz utanma olsa milli takımda kuyusunu kazan Arda için yönetime medya yoluyla laf sokmazdı. Neyse Fatih Terim'i seven çok uzatmak istemiyorum.

10 haftada lige havlu atar denilen takimi tum sakat ve cezalarla, devsirme oyuncular kullanarak tepede transfer donemine getirdi. bundan sonrasi icin 3 gunde bir fiksturde hayvan gibi transfer gerekli oldugunun 3 yasinda cocuklar bile farkinda. kadro degisimi dedigi de 2017 kadrosunun artik misyonunu tamamladigi. bunu anlamayacak veya katilmayacak kadar dusuk zekali biri yoktur umuyorum ki.
Geçen sene ligin en iyi kadrosunu hem Avrupa'da rezil edip hemde ligde 6.yapan, sonrada bunu utanmadan kiralık transferlere bağlayan, hatta sonrada pandemiye bağlayanda Fatih Terim'di. Fatih Terim geldiği günden beri her sene takım dahada geriye gitti. Bilmiyorum hocam ben artık sıkıldım her sene ligin ilk yarısı saçma salak puan kayıplarından, rezil futboldan, sistemsizlikten, sürekli 5-10 maç ceza almasından, Ocak transfer dönemini bekleyin demesinden, yönetim anasına küfretmişcesine her yönetimle medya yoluyla kavga etmesinden vs vs. Ben bunlardan çok sıkıldım.

🗣 @AliNaciKucuk : "St. Etienne, Mohamed için teklif yaptı. Zamalek bu teklifi kabul etti. 10 milyon dolarlık bonservisi nedeniyle Galatasaray'ın bu transferde işi zor. St. Etienne bonservis bedeli ödeyerek transferi bitirmek istiyor

Dagilalim

transfer

• 144
    2021 ocak ayı için sorunumuzu tam anlamıyla anlatmak gerekiyor.
    iki farklı engel veya denetleme var diyelim.
    biri ffp, diğeri de tff harcama limitleri.
    şimdi ffo için kuralu hepimiz zaten biliyoruz ve bu kural dahilinde kullanılabilecek 1,5 milyon euro var.
    diğer yandan tff limitlerinde yanlış bilmiyorsam 30 milyon tl gibi bir bütçe var.
    şimdi mesela çok konuşulan mostafa mohamed üzerinden gidelim.
    kulübü nakit istedi, gittin en kötü bankadan kredi çektin.
    hem ffp, hem tff limitini aşmış oluyorsun.
    diyelim ki falcao ile vedalaştın yani tff limitini açtın ama yine ffp’ye takılıyorsun.
    1,5 m euro ile 3 adam kiraladın, toplam 2 maaş verdin ffp tamam ama birini yollayamazsan tff limitlerine takılıyorsun.
    velhasıl hoca da biliyor işimizin zor olduğunu, biraz da bilerek o açıklamaları yaptı ki yönetim daha çok çabalasın.
    bu yönetimin oyuncu satması deveye hendek atlatmaktan daha zor.
    yani sorunu peşin para bulunamıyora indirgememek lazım.
    evet öyle de bir sorun var ama iş ona kalsa bir şekilde gerçekten çözülür.
    he yarın birini 10 milyon euroya satarlar, iki tarafın da bütçesi açılır o zaman dilediğimizi alırız.
    şu an için en ideal transfer; bedelsiz kiralama, zorunlu satış opsiyonu ve düşük yarım sezonluk maaş.
    (bkz: henry onyekuru)
    10 Ocak 2021 14:38 · gurrpegi

Falcao, Donk, Babel, Fatih, Feghouli, Sener, Belhanda, Ömer, Linnes, Akbaba, Luyindama, Etebo, Sekidika ve Saracchi ile yollarin en gec yaz transfer döneminde ayrildigini görür müyüz?

Dagilalim

transfer

• 144
    2021 ocak ayı için sorunumuzu tam anlamıyla anlatmak gerekiyor.
    iki farklı engel veya denetleme var diyelim.
    biri ffp, diğeri de tff harcama limitleri.
    şimdi ffo için kuralu hepimiz zaten biliyoruz ve bu kural dahilinde kullanılabilecek 1,5 milyon euro var.
    diğer yandan tff limitlerinde yanlış bilmiyorsam 30 milyon tl gibi bir bütçe var.
    şimdi mesela çok konuşulan mostafa mohamed üzerinden gidelim.
    kulübü nakit istedi, gittin en kötü bankadan kredi çektin.
    hem ffp, hem tff limitini aşmış oluyorsun.
    diyelim ki falcao ile vedalaştın yani tff limitini açtın ama yine ffp’ye takılıyorsun.
    1,5 m euro ile 3 adam kiraladın, toplam 2 maaş verdin ffp tamam ama birini yollayamazsan tff limitlerine takılıyorsun.
    velhasıl hoca da biliyor işimizin zor olduğunu, biraz da bilerek o açıklamaları yaptı ki yönetim daha çok çabalasın.
    bu yönetimin oyuncu satması deveye hendek atlatmaktan daha zor.
    yani sorunu peşin para bulunamıyora indirgememek lazım.
    evet öyle de bir sorun var ama iş ona kalsa bir şekilde gerçekten çözülür.
    he yarın birini 10 milyon euroya satarlar, iki tarafın da bütçesi açılır o zaman dilediğimizi alırız.
    şu an için en ideal transfer; bedelsiz kiralama, zorunlu satış opsiyonu ve düşük yarım sezonluk maaş.
    (bkz: henry onyekuru)
    10 Ocak 2021 14:38 · gurrpegi
Transfer yok geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt