Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada irfancan visca olayini basaksehir de vermek isteyebilir çünkü hem maaslari fazla hem yaristan düştüler. Tutmalari onlarin isine gelmez

Bizim ihtiyacımız İrfan ve Visca mı diye soran olmamış(Bu yönetim bence de alamaz o ayrı mesele ancak yine planlama hatası yapılıyor). Bizim zaten 10 numara ve sağ açık bölgemizde halihazırda oynayan oyuncular var.Eksik bölgeler hızlı kanat oyuncusu, pasör +dirençli orta saha (2 adet) ve forvet.

Başak bu saatten sonra genç ve diri bir takım kurmalı Visca ile İrfan artık hava değişimi istiyodur doğal olarak.Taraftar yok,Baskı yok genç oyuncunun kendini en rahat geliştirebileceği koşullarda oynuyorlar .İrfan ve visca aynı yaşlarda bize gelse böyle bir gelişim gösterebilirlermiydi acep?

Bu agresif dedeye birilerinin haddini bildirmesi lazım.

Kanat vs. olsa anlarım ama forvete daha bilindik ve ne yapacağı belli olan biri lazım sanki. Falcao gibi değil, maksimum 27-28 yaşında. Gerçi para da yok el mecbur Mohammed'e kalacaz gibi :D
Ben kısa bir videosuna baktım sadece ama tam bizim istediğimiz adam. Yanlış anlaşılmasın ama Visca ile beraber gelirse bir Gomis etkisi bekliyorum.

tam bir anime karakterleri

MV5BZjMwMjJmYWItZGViMi00NDUyLWE0MzctM2MyZGZmNjYwOWFmXkEyXkFqcGdeQXVyNjc3OTE4Nzk@._V1_.webp

dun kı macın full 90 dk tekrarını nerden bulabılırım?

4 orta saha gonderip sadece etebo'yu terim mi istedi ?

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Orta sahalardan bi tanesini kendi gönderdi. Oynanan boktan futbolun sorumlularından birisi o futbolcuydu çünkü! Bahsettiğim adam Nzonzi. Galatasaray'a geldiğinde Fenerlilerin bile forumda keşke Gs'ye gitmeseydi dediği adamı devre arası yolladı takımdan. Nzonzi 2 yıllığına kiralanmıştı. Belki Nzonzi'den verim alabilecek kabiliyeti olsaydı yönetim Etebo'yu kiralamak zorunda kalmazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt