Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuruş değil vuruşçu arkadaş muhtemelenApo mu soyluyor gazeticilere transferleri
Ben kısa bir videosuna baktım sadece ama tam bizim istediğimiz adam. Yanlış anlaşılmasın ama Visca ile beraber gelirse bir Gomis etkisi bekliyorum.Kanat vs. olsa anlarım ama forvete daha bilindik ve ne yapacağı belli olan biri lazım sanki. Falcao gibi değil, maksimum 27-28 yaşında. Gerçi para da yok el mecbur Mohammed'e kalacaz gibi![]()
Belli hafta içi giyeriz gömleğimizi kısmı beni kıllandırdı biraz. Yönetme bunu da biz mi yapalım taşı attı herldeBunlar futbolcu alamaz hocam sen en iyisi istifanı ver.
Orta sahalardan bi tanesini kendi gönderdi. Oynanan boktan futbolun sorumlularından birisi o futbolcuydu çünkü! Bahsettiğim adam Nzonzi. Galatasaray'a geldiğinde Fenerlilerin bile forumda keşke Gs'ye gitmeseydi dediği adamı devre arası yolladı takımdan. Nzonzi 2 yıllığına kiralanmıştı. Belki Nzonzi'den verim alabilecek kabiliyeti olsaydı yönetim Etebo'yu kiralamak zorunda kalmazdı.4 orta saha gonderip sadece etebo'yu terim mi istedi ?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yonetimin agzindan olumsuz haberleri pompaliyorlar degil mi? İrfan icin kulubu 20 milyon istiyor. Mohammed transferi icin Sisi devreye girdi.Rodop ve Çetinçalı muhteşem ikili vallahi
Mbaye Diagne - Performans bilgileri 20/21 yalnız herif 14 maç 9 gol bi dünyada gol kaçırdı onlarıda atsa şuan 20 golü vardı. bu adamı bende eleştiriyorum ama atıyor.