Fatih Dursun
Aslan Üye
- 2 Ocak 2012
- 8.248
- 5.955
- 1.483
Duarte diye stoper kiraladilar ya.Hikaye oradan cikti kesinBir de özellikle takas için diyorlar he.. Milan kimi verecekse İrfan için![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duarte diye stoper kiraladilar ya.Hikaye oradan cikti kesinBir de özellikle takas için diyorlar he.. Milan kimi verecekse İrfan için![]()
Dogru bu sekilde Irfani alirsin. Tabi cehennemin kapisini acarak. Yarin ayni zat, Marcao yu, Taylani ister peki demek zorunda kalirlar. Irfan bu sekilde gelecekse aman kalsin.
Benim arkadaşımın amcası o. Yiğeni bile boş beleş adam diyorduBu ali gultikeni adam yerine koyup programa cagirmislar birda pozisyon soruyorlar adam bjk aleyhine tek birsey soylemiyor net penalti olsa bir yerinden kivirip yok birsey diyor bu adamlar yoklukta topcu olmuslar
okan hocanın açıklamalarından sonra mı ajansspor haberi girdiajansspor sallıyordur da okan buruk da dedi yurtdışı teklifleri var diye
no.
Paqueta-İrfan takası mı hımm ya da kessie vs irfanMilan, İrfan Can'ı istiyor
Milan da Medipol Başakşehir'de forma giyen İrfan Can Kahveci'ye kanca attı. İtalyan devinin uzun süredir takip ettiği genç yıldız hakkında scout ekibi olumlu rapor verdi. Sezon sonunda iki kulübün takas için masaya oturabileceği belirtildi.
bu ne bicim haber yaw
![]()
Bir habere göre ilgilendiğimiz ön libero sanırım benim düşüncem Malatyalı oyuncu için 3 milyon+ %25 pay istenince daha ucuza alınabilecek bir alternatif diye gündeme gelmiş olabilir.Pavlovic kim?
Yurt dışından teklif geldi mi adamlar polemiğe girmeden çatır çutur paketleyip götürürler. Ben teklif olduğunu sanmıyorumajansspor sallıyordur da okan buruk da dedi yurtdışı teklifleri var diye
okan buruk bugün maçtan sonra röportajda yurtdışı teklifleri var demişti. ajansspor ne zaman girdi bilmiyorum bu haberi.okan hocanın açıklamalarından sonra mı ajansspor haberi girdi
Onların yerine gayri resmi basın sözcüsü Rodop konuşuyor.o değil de yönetimden bir kişinin bile konuşmaması çok enteresan
Yalnız bizim scout ekibine sövülüyordu da baya bildiğin buluyormuş bunlar adam ya![]()
bugun yine gol atmis, ligde 12 mac 5 gol, hoca baskalarina scoutluk aciklamasi ile sonuna kadar hakli, biz buluyoruz baskalari parayi basip aliyor
İhtiyaç hücum yönü kuvvetli 8, sol açık ve yaratıcı sağ açık. 6y gerek yok bi şekilde kapatılır