Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.150
- 51.156
- 3.683
Bu fotoğrafı hatırlıyo musun üstatSevmem o adamı
İbra haberi aklıma geldikçe deli oluyorum zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu fotoğrafı hatırlıyo musun üstatSevmem o adamı
İbra haberi aklıma geldikçe deli oluyorum zaten
Juventus macinda hakem VAR'a gitti ve aninda kirmiziyi verdi. Su Gustavo olayini hala sindiremiyorum
Adamlar metin ali feyyaz üçlüsünün her birini bir yere koymuşlar hala agliyorlar.bu ali gültiken kadar taraflı yorumcu az gelmiştir. bjk li oyuncu rakibin ağzına uçan tekme atsa onda bile lafı eğip büküp penaltı diyemiyor.
Rodop'u ben Omar haberleri varken önemli bir şeyi yok dedikten sonra ciddiye almayı bıraktım.Rodop tüm transferler hakkında olumsuz konuşmuş.
Transfer yapsak , yönetim müthiş iş çıkardı , şapkadan tavşan çıkardı der.
BilmiyorumBu fotoğrafı hatırlıyo musun üstat
![]()
Forumda kaydedilenlere bakıyodum rastladımBilmiyorum
bir anısı mı var
Dördününde birbiriyle eksi puan farkı çok çok az.En kötü yönetim 1) Cengiz 2) Özbek 3) Canaydın 4) Polat
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu hatırlamam epey zor üstatForumda kaydedilenlere bakıyodum rastladımKomik bi caps fotosu olunca kaydediyorum bi daha atarken gerek olur diye
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bu da medyada gördüğünü haber diye verenlerden artıkwww.gscimbom.com
Kaydedilenlere bakmak keyif veriyoBunu hatırlamam epey zor üstat
Önceki avatarında olan fotoğrafta bu filmde duvarda asılıydı..Arka planda kalsa da favori Kemal Sunal filmimdir
Önceki avatarında olan fotoğrafta bu filmde duvarda asılıydı..