Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göksel başkanla anlaşırsak İrfan zaten bizi istiyor.Menajerine kahve içmek düşer.

Altıparmak ve Beyaz Futbol tam birbirlerini bulmuşlar.
Enes olayındaki gibi birşeyden haberi yoktur.
O program hayal ürünü bence

Carsidan aldim Irfan Can Kahveci eve geldim Latovlevici
Sonuc buna yakin olacak fazla beklentiye girmeyin

bunlar onyekuru'yu bile getiremeyecekler muhtemelen. boşuna kanser olmaya gerek yok. kadromuz belli inşallah sakatlık, covid vs bişey yaşamayız da ligin sonuna kadar yarışta kalırız.

10 çok fazla. 1 oyuncuya 10 m verecek zamanları çoktan geçtik biz. Takas +2-3 m euroyla oluyorsa olur bizim o praları verecek durumumuz yok. Takımın bir çok eksiği var başka transfer yapmak istemiyorsak verelim

10 çok fazla. 1 oyuncuya 10 m verecek zamanları çoktan geçtik biz. Takas +2-3 m euroyla oluyorsa olur bizim o praları verecek durumumuz yok. Takımın bir çok eksiği var başka transfer yapmak istemiyorsak verelim
10 olmaz zaten.10 istiyoruz diyip iki oyuncu artı 2-3 e kabul ederler.

Galatasaray'a başkan yönetici oluyorsan az buçuk vasfın olmalı ya. Yönetim ne cepten para verebiliyor ne olanı kullanabiliyor ne kaynak bulabiliyor.
Yönetimde paralı adam yok aga hepsi gs sayesinde servetine servet katmaya çalışan tipler. Apo biraz yapardı önceden, onda da şimdi işler kesat pandemi fena vurdu onun sektörü

Ne Irfan’mis be, o 7-8 milyon ile iki tane scout transferi yaparsin.
Yine 1 oyuncuya takılıp sezonu elimiz bomboş kapatacağız. Bu plansızlık öldürecek beni. Apo bey 1 ay önce sallıyordu devre arası iyi geçecek planımız var diye. Ulan daha kimseyle görüşmemişsiniz irfan görüşmesi bile yeni oldu

Taner Karaman Oğulcan için Rize haklı diyor. Rize başkanının açıklamasından bile haberi yok. Bok atta nasıl atarsan at.

Yazacağım sey,nazar deger de cikmazsa diye yazamamak ne kotuymus,ama oyle olacak,ben bu isten biraz anlıyorsam 🤷‍♀️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt