Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lıgde cok onemlı 5 6 macımız var burda ya koparız ya koparırız lıgı koparmamız ıcın transfer sart dogru 4 transferle lıgı gotururuz burda yonetım hocanın ıstedıgı ısımlerı alamazsa bundan sonra taraftardan destek beklemesın 2 senedır free adamları alıyoruz bonservıse dıagne dısında adam almadılar

Hekim ne zamandan beridir takip ediyorsun bilmiyorum ama baya kötü yorumluyor ve maalesef yanlı da görünüyor. Ben uzun zamandır Deniz Çoban'ın izlemiyorum çünkü bize ve rakiplere karşı yorumları tamamen değişiyor. Aynı pozisyonu farklı yorumladığı bile oluyor.

Evet Erman hoca biraz farklı tarzda marjinal biri olabilir ama bu pozisyonlarda yorumları çok daha objektif ve doğru buluyorum.
riza-kasımpaşa maçında istifa ettiğinden beri takip ediyorum, genel olarak bu sezon birçok pozisyonda gustavonun atılması gerektiğini falan söyleyen nadir kişilerdendi. Ancak bu maç genelinde yaptığı yorumlar ve bahaneler genel olarak saçma Hüseyin kardeşim.

Acı ama gerçek yönetim TV karşısına çıkabilecek yüzü olması adına Malatya ya elenmemizi içten içe istiyordur en azından biz suçluyuz ama hoca da suçlu bakın kupada Malatya ya elendik maç sahada kazanılır vs.. mesajları vermek için bile isterler bunu bizim harika taraftar da hemen oltaya....

ErcaIStW8AIfnFG

Fener Sosa ile fesih gorusmesi yapiyormus.Ozan da gittigine gore İrfanin yeni adresi belli oluyor

Aslında yazmayacaktım foruma, forum için kendimi mühim görme gibi bir düşüncem yok, ukalalik etmiş gibi olmayayım. Aslında eskisi gibi agresif cevaplar da yazmadım arkadaşlara, forum bir şey öğretmiş oldu bana da. Eleştiri ayrı, hakarete varan sivri zekalı arkadaşlar tarafından yapılan laf çarpma muhabbetleri ayrıdır. Eleştiri her zaman yapılır ama bu forum çoluk çocuğun maskarasi olmuş, o yüzden yazmadım ve yazmayacağım da. Belhanda gidince de yazmayacağım arkamdan atıp tutanlara. Belhanda gidecek, orta saha ya transferler de gelecek. Beni ciddiye alan herkesin içi rahat olsun. Forum yönetimi hesabımı temelli olarak kapatabilir. Sağlıcakla kalın
Bu yazı bana tanıdık geldi.

Fener Ocak'ta olmasa bile yazın İrfan ve Visça'yı ikisini de alır.
Zaten iş yavaş yavaş oraya gidiyor.

Ne yazıkki başkan Tosun paşadaki kafasına odun yiyen baba rolünde. Geri kalan yönetim ise fazia, yok hükmünde.

riza-kasımpaşa maçında istifa ettiğinden beri takip ediyorum, genel olarak bu sezon birçok pozisyonda gustavonun atılması gerektiğini falan söyleyen nadir kişilerdendi. Ancak bu maç genelinde yaptığı yorumlar ve bahaneler genel olarak saçma Hüseyin kardeşim.

O zaman biraz daha toparladı demek ki ben bayadır takip etmiyorum neredeyse, ilk bein'e girdiğinde biraz baktım baya kötüydü.

Yalnız Luiz Gustavo'nun pozisyona Rıdvan bile kırmızı dedi diye hatırlıyorum.

Acı ama gerçek yönetim TV karşısına çıkabilecek yüzü olması adına Malatya ya elenmemizi içten içe istiyordur en azından biz suçluyuz ama hoca da suçlu bakın kupada Malatya ya elendik maç sahada kazanılır vs.. mesajları vermek için bile isterler bunu bizim harika taraftar da hemen oltaya....
Malatyadan +5 fark yemediğimiz takdirde sonuç ne olursa olsun, bu psikojik savaşının kazananı bellidir.
Fatih TERİM..
Yönetim beceriksiz olmasının yanında tecrübesizde davrandı, Fatih hoca benim cebimde sizin gibi 50 tane var dedi resmen.

1) Scout ekibi ne işe yarar?
2) Oyuncu neden satılamaz?
3) Liste neden 10 gün önce verildi daha önceden verilmedi?
4) FFP ve Limitler zaten önceden bilinmiyor muydu?
5) FATİH TERİM

Fener Sosa ile fesih gorusmesi yapiyormus.Ozan da gittigine gore İrfanin yeni adresi belli oluyor
Mesut geliyor , Kruseye 5-6 milyon para verecekler.

Ozanın gittiğine dair bir haber görmedim çoktandır.

Stoper , kanat alırlar . Visca'yı isteyebilir ama , İrfanı almaz bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt