Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Mesut kurbağası milli takımımızı değil Alamanları seçtiğinde tercih problemi olan bir yavşak olduğunu ispatlamıştı.

Alamanlar bu kurbağanın etinden sütünden yeteneklerinden faydalandı, yaşlanınca kıçına tekmeyi vurdu peçete gibi attı. Şimdi ilgi açlığını giderme derdine düşmüş.

Yönetimin ne yapıp ne edip transferleri bir an önce hızlandırmaları gerek. İş işten geçmeden transferler yapılmalıdır.

Bu Mesut kurbağası milli takımımızı değil Alamanları seçtiğinde tercih problemi olan bir yavşak olduğunu ispatlamıştı.
Dünya şampiyonu olurken Alman formasını öpüyordu eleştirici alınca ırkçılık yapıyorlar bana diye ağladı hangi milli takımı seçtiği de önemli değil kendimi Alman gibi hissediyorum dediği gün benim için bitmisti Mesut azıcık adamlık olsa onun üzerine ırkçılık yaptılar diye aglamazdi

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

arkadaşlar aliyi cok abartmayın burda ben varım sakin olun
sadece yalı onda yok

biraz da ben paylasayim mesudu

Bunlar birini 40 kere dilledi mi o heriften hayır görmezler
Her zaman derim altın semer bile vursan eşeklik baki kalır bunlarda
Biz ise alırken burun kıvırdığımız isimleri sonradan en üst seviyeye çıkarırız
Büyüklüğümüz buradan geliyor işte

mesut un açıklamalarını okudum demin

ben, yolunacak çok kaz var diye yorumladım bu açıklamalarını..

1610392232302.webp

Futbol yerine ihale almaya geliyor bu.

Başakşehir maçını bunlar kaybetseydi belki ne Erol ne Ali kalacaktı istifa edin diye bağıracaklardı arkalarına aldılar tff desteğini şimdide Acunu . Bu ali yaranmak için fenerbahce başkanlığına uyum sağlamak için tek yaptığı şey saldırmak olay çıkarmak pisliklerini örtbas etmek .

Ya bırakın ali koç falan. Bizim yönetimin işine geliyor bu işler zaten. Yine bir transfer dönemi boş geçecek. Onyekuru bile gelmedi. Son gün aytaç alır kapatırız. Ne vasıfsız bir yönetim ya, yeter be yeter.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt