Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli olayı nedir tam bilmiyorum ama imkansız bence... Yıllık ücreti çok.

Ha olurda öyle bir piyango vurursa efsane olur bee.

Yıllık maaşından kurtuluruz elimiz rahatlar yaparız bir scout kanat transferi keyfimize bakarız.

Twich ne yav

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca İrfana takılı kaldiysa isimiz var. Kusura bakma hocam ama sen 10 milyon girsin istiyosan o baska. 10 milyonu Irfana verecegime scouta harcarim. Elimizden kacirdigimiz Coulubaly gibi 5 tane topcu aliriz o paraya yazik gunah.
Peki alabildin mi Colubaly'i? Alamadın, adı sanı duyulmadık 5 kuruşluk topçuyu bile alamadın. Hoca'nın isyanı zaten buna. Ben adam buluyorum istiyorum, basına sızdırıyorsunuz, sonra da bi işi beceremeyip kolay bir transferi bile yapamıyorsunuz. Benim bulduğum adamları da basına sızdırdığınız için elalem alıyor millete scoutluk yapıyorum diyor. Yoksa hoca da en az senin kadar iyi biliyor İrfan'ın gerçekçi hedef olmadığını.

Bizim yönetimin transfer stratejisi şu : Basına sızdır, taraftarı oyala, uğraşıyormuş gibi görün, sonunda ffp işte imkanlar, oyuncu satmadık vs bahanelerle sezonu kapat. Hoca'nın tepkisi yönetime yahu anlamayacak ne var.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

60 küsür maçta 50 küsür gol atmış diagne yi nasıl satamıyorlar yav ,

şikeciler sezon sonu hiç oynamayan samattayı 15 milyona okutmuştur bile şimdiden
Murig çöpünü cebinden sattı adam. Bizde yok alttan verecek zengin

Irfan Can Kahveci, hayali güzeldi.

Hepimiz uyandık gibi. Kimse kendisini alabileceğimize zerre inanmıyor.

Ihtimali sıfırdı zaten.

Luyindama'yı felan da istediği yok Başakşehir'in. Almışlar işte 24 yaşında bir stoper Milan'dan.

Biz çok para verdik abi.. Gerçekten ne gerek vardı? 8 milyon euro'yu bir stopere gömmenin ne mantığı var ya.

Yoruldum vallah çok yoruldum artık.

Emre Akbaba + Sekidika (1.5 sene kiralık) + 3.5 Milyon Euro sene sonunda = İrfan Can

Murig çöpünü cebinden sattı adam. Bizde yok alttan verecek zengin

mutlaka para yedirecek zengin vardır da pis işlere pek bulaşacak birini bulmak zor bizde..

şikecilerin tüm yönetimi ya kaçakçı ya dolandırıcı ya haramzade adamların genlerinde var böyle alengirli işler..

60 küsür maçta 50 küsür gol atmış diagne yi nasıl satamıyorlar yav ,

şikeciler sezon sonu hiç oynamayan samattayı 15 milyona okutmuştur bile şimdiden
Diagne nin sorunu kaç tane gol atması değil ki. İsterse 100 gol atsın adamın kafa sakat. Kimse bu sorunlu adamı almak istemiyor.
Tam bizimkilerde öyle düşünüp gol kralını alıyoruz diye balıklama atladılar kazığın üstüne.

Yalan yok şimdi ben Göksel veya Okan olsam İrfan'a karşılık bir takas varsa bizim takımdan alacağım oyuncular belli.

- Luyindama formsuz olduğu için gözden çıkarırlar diye düşünüp şansımı denerim.

- Laf olsun diye mutlaka Marcao'yu transfere dahil etmeye çalışırım en kötü üstüne para teklif ederim.

- Sağ bek eksiğim var Linnes benim için iyi yedek olur. Onu bi zorlarım ama Omar sakatlandığından vermeyeceklerdir.

- Diagne, Belhanda, Babel, Falcao, Feghouli'yi asla istemem. Adını bile geçirtmem tekliflerde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt