Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.887
- 73.401
- 5.188
Feghouli başağı şampiyon yapar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki alabildin mi Colubaly'i? Alamadın, adı sanı duyulmadık 5 kuruşluk topçuyu bile alamadın. Hoca'nın isyanı zaten buna. Ben adam buluyorum istiyorum, basına sızdırıyorsunuz, sonra da bi işi beceremeyip kolay bir transferi bile yapamıyorsunuz. Benim bulduğum adamları da basına sızdırdığınız için elalem alıyor millete scoutluk yapıyorum diyor. Yoksa hoca da en az senin kadar iyi biliyor İrfan'ın gerçekçi hedef olmadığını.Hoca İrfana takılı kaldiysa isimiz var. Kusura bakma hocam ama sen 10 milyon girsin istiyosan o baska. 10 milyonu Irfana verecegime scouta harcarim. Elimizden kacirdigimiz Coulubaly gibi 5 tane topcu aliriz o paraya yazik gunah.
Murig çöpünü cebinden sattı adam. Bizde yok alttan verecek zengin60 küsür maçta 50 küsür gol atmış diagne yi nasıl satamıyorlar yav ,
şikeciler sezon sonu hiç oynamayan samattayı 15 milyona okutmuştur bile şimdiden
Almanya milli takımı 10 numarası.vay anasını herif yalakalığa 200 km hızla girmiş. o nasıl dizi listesi. bu futboldan sonra garanti federasyon başkanı olur, hidayetten daha iyi yanlıyor.
feghouli mi visca mı. bence visca, iyi bi takas olurFeghouli+akbaba+5m=irfan+visca
Murig çöpünü cebinden sattı adam. Bizde yok alttan verecek zengin
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vay anasını herif yalakalığa 200 km hızla girmiş. o nasıl dizi listesi. bu futboldan sonra garanti federasyon başkanı olur, hidayetten daha iyi yanlıyor.
Falcaoyu da verelim tribunede adam lazım seyircileri yok katkısı olurIrfan Visca = Feghouli + 5 milyon
Diagne nin sorunu kaç tane gol atması değil ki. İsterse 100 gol atsın adamın kafa sakat. Kimse bu sorunlu adamı almak istemiyor.60 küsür maçta 50 küsür gol atmış diagne yi nasıl satamıyorlar yav ,
şikeciler sezon sonu hiç oynamayan samattayı 15 milyona okutmuştur bile şimdiden
bu teklifi en fanatik galatasaraylıyı koy başak ın başına o bile kabul etmez.Emre Akbaba + Sekidika (1.5 sene kiralık) + 3.5 Milyon Euro sene sonunda = İrfan Can