- 18 Mayıs 2011
- 53.241
- 57.150
- 4.613
fark ettiysen bu savasta dusmani kirmak icin farkli bir cephe actim (terim cephesi)
Terim de bizden la , hatta forumda Can Eroglu onun oldugunu dusunuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fark ettiysen bu savasta dusmani kirmak icin farkli bir cephe actim (terim cephesi)
Görünen o ki ağır şekilde yanlış anlaşıldık.. peki ne derseniz haklısınız bir şey demek istemiyorumCan Eroğlu radarıma girdi.
Belhanda övmekten başka yorumu olmadığından dolayı kendisini Galatasaray taraftarı olmamaktan dolayı şutlayacağım.
yorum yapma boyle durumlarda gormezden gelGörünen o ki ağır şekilde yanlış anlaşıldık.. peki ne derseniz haklısınız bir şey demek istemiyorum
@Berke Deniz bir hayal kirikligi oldunadamin profil resmine bir bak BARIIISSSSS
@Berke Deniz bir hayal kirikligi oldun
Estağfurullah hocam öyle anladıysan insanlar İrfanın gelmesini çok istiyor ondan öyle bende dahil bir de profilinde ki şahıstan nefret ediyorum çünkü eşi benzeri olmayan bir yetenek bu lig için 10 da 2 sini anca oynuyor 10 da 6-7 oynayınca uçuyor zaten o maçİrfan Can'ı beğenmiyoruz diye linç edildik neredeyse özür diliyorum
Her daim güçsüzün yanındayız rtaş üzülme istediğin topçuyu beğenmeme hakkını sonuna kdar kullanGörünen o ki ağır şekilde yanlış anlaşıldık.. peki ne derseniz haklısınız bir şey demek istemiyorum
Like hakkettinula semihhh irfani ilk isteyenlerden biriyim belki de @Sami Karakoç ile siradan olsa ister miyim hain adam
Can özbeki tokatlamak icin tutacagim diyorsun yaniCan Eroğlu radarıma girdi.
Belhanda övmekten başka yorumu olmadığından dolayı kendisini Galatasaray taraftarı olmamaktan dolayı şutlayacağım.
Onu da Antu istiyor, takaslıcaz oradan adam alıp.Can özbeki tokatlamak icin tutacagim diyorsun yani
Can özbek gene iyi be Hic degilse Rizeden aldigimiz adamlari begeniyorCan özbeki tokatlamak icin tutacagim diyorsun yani
Apoyu begenmiyor ama hemserisiniCan gene iyi be Hic degilse Rizeden aldigimiz adamlari begeniyor
Yetistirici liglerde danimarka norvec vb gayet pilot takim ise yarar ustune ozoenwafor gibi bedavaya aldigin oyunculari da denersinYa pilot klüp olayı olmuyor ise anlaş bir klüp ile deki ben genç potansiyelli oyuncu alayım maasini da ben vereyim en az 15 maç oynatin size de oyuncunun bonservisinin yüzde 5-10 bu vereceğim falan hem elindeki gençler değerlenir hem de genç yabancı bulursun bir iki tanesi tutsa yeter
Satmadan alamadigimizi aciklarizYarın transfer açıklar miyiz?