Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gary Rodrigues'de sakatlik filan yoksa gelsin ama sagda oynasin.

sen çok negatif birisin renktaş.Takımımızı bilmesen senin yorumlarına bakıp kümede kalma savaşı verdiğimizi ligtede liderden 20 25 puan yediğimizi düşünürdüm
Dogru ben genel olarak kotumser biriyim. Ama sunu soyliyim bugun puan tablosunun durumu tamamen hoca sayesinde. Yarin hoca gitsin hikmen karaman gelsin bu takim kume dusmemeye oynar bunu gorebiliyorum kadroya bakarak.

Sneijder satılmasın demedik ki hic bir zaman.
Millet çöpünü 5 milyona satarken 14 asist yapmış herifi kovduk.
Belhadaya da karşı değildim şu kadro değişiminde karşı olduğum iki olay vardı sneijderden para kazanmak ve sürekli kiralik gonderilen adama 10 milyon Euro bonservis verip yıllık 3.5 maaş bağlamak.
Hadi onu da sindirdim yalan yok ama daha 1.5 sene önce adama mis gibi teklif varken gitme kal diye kapısında yatmak.

Futbol değişken bir oyun, oyuncular sürekli değişmeli biz 5 senedir bazi oyuncularsa sabitiz ama gel gelelim oyun anlamında ilerler yok. Kafasız yöneticiler var bizde
kiralik gonderilmesi kievin mali olarak dibe vurmasi yuzundendi adam orda 2 lig kazandi shakhtar hegemonyası varken kiev daha lig aldigi yok ondan sonra salkeye gitti avrupa yapti salke nice de oyle
winner adam terim de biliyor iyi ki kal dedi yoksa samp olamazdik🥰

costaya burun kıvıranlara (Sağlamsa tabi) elimizde dengesiz futbolcu olduğu bile mechul bir adet diagne ,rizenin yedek oyuncusu oğulcan ve müzmin sakat ayrıca muhtemelen nusretin en büyük hayranı falcao ve tüm bunlar yetmezmiş gibi bonservise para ödeyemeyecek bir yönetimimiz var olduğunu hatırlatmak gerek

Falcao’nun gideceğini düşünmüyorum adam üstelik sakatlanmış 4-6 hafta sakat deniliyor , dönüşü anca şubatı bulur. Sakat adamı kime transfer edeceğiz

O yüzden costayı konuşmanında bir anlamı yok bence

Sezon sonuna kadar diagne falcao ve Oğulcan ile devamkee

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

costaya burun kıvıranlara (Sağlamsa tabi) elimizde dengesiz futbolcu olduğu bile mechul bir adet diagne ,rizenin yedek oyuncusu oğulcan ve müzmin sakat ayrıca muhtemelen nusretin en büyük hayranı falcao ve tüm bunlar yetmezmiş gibi bonservise para ödeyemeyecek bir yönetimimiz var olduğunu hatırlatmak gerek
Böyle diye diye kicmiza saplanan senelik
Falcao 5+2
Babel 2.5+ 2 imza
Şeklinde bir minimum 7 milyon eurouk dev bir kazık var.

Diğerlerine girmiyorum bile.

bu kadar rezil bir topçu ki burdaki rezil topçu malesef Galatasarayımızın 10 nosunu işgal ediyor bu futbolcunun hayranı olan kişi ya Galatasaray düşmanıdır yada millete şaka yapmaktadır.Bir Galatasaraylının belhandayı sevmesi bu armaya ihanettir benim gözümde

Böyle diye diye kicmiza saplanan senelik
Falcao 5+2
Babel 2.5+ 2 imza
Şeklinde bir minimum 7 milyon eurouk dev bir kazık var.

Diğerlerine girmiyorum bile.
diğerlerini yollayacaklar tabiki.Onların yollamadan böyle bir hamleyi bizim yönetim bile yapmaz

Objektifliğin hastasıyız
buyuk belhandacidir baris savas

1609685093948.webp

Costanın bel fıtığı var.

Bizim takimda futbol oynayan mevcut kadronun gideri 13 milyon Euro falan sanırım.
Arda Taylan falan 500 bin Euro'ya oynuyor.
Marcao 800 bin luyindama 1
donk 500 bin.
Bu herifler kıçını yirtarken 10 kişinin rızkını sömüren herif ay sakatlandim diye sahayı 20 dakikada terk ediyor. Şunu yöneticiler nasıl sindiriyor merak ediyorum

Burada orta çıkan durumu kabulenip ise yaramayan kim varsa defetmemiz lazım.

Kolpaci falcao ya can guvenligini saglayamayiz. Taraftar cok ofkeli deyin bakin instagram bebesi nasil toz oluyor. Hak etmedigi kalan parayi da birakip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt