Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.681
- 11.599
- 1.473
Domuz gibi güçlü kuvvetli bir forvet alsınlar. Hem fiziken He psikolojik olarak sağlam olsun. Diagne ve Falcao bir adam etmiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Radamel Falcao Garcia ZarateBunu istemeyen var mı zaten
100 tlye oynarımSen oynar misin 3m euroya?
@mustafa cengiz100 tlye oynarım
it gibi güçlü lan, izlesene videoyufmde almış idim![]()
Domuz gibi güçlü kuvvetli bir forvet alsınlar. Hem fiziken He psikolojik olarak sağlam olsun. Diagne ve Falcao bir adam etmiyor.
biliyorum bunu abi kim bilir kimler vardır şimdi gönlündeit gibi güçlü lan, izlesene videoyu
Bu sapik kimistermisin ?
1.90 boyunda hayvanimsi guclu bir forvet , vurdummu zimbaliyor
![]()
Ince elemesinler kalin elesinler artikAlbayrak transfer gorusmelerine baslamamistir bile. Simdi resmi olarak transfer donemi 5 Ocak'ta basliyor, ertesi gun yani 6 Ocak'ta Albayrak ve Yusuf Gunay ile Fatih Terim transfer zirvesinde diye haberler cikar medyada. O gunun aksam saatlerinde Albayrak cikar: 'cok guzel gorusme oldu Fatih hocam ile transfer listemizi belirledik' gibi cumleler kurar (halbuki bu coktan belli olmasi lazim).
Sonra transfer donemin bitmesine daha 25 gun var taraftarimiz endise etmesin gibi laflar ile taraftara hayal satar. Aradan bir kac gun gecer cikar oyuncu satmadan kimseyi alamiyoruz, ama oyuncularimizi takip eden cok sayida takim var her an ayrilanlar olabilir diye masal anlatir.
Sonra ses soluk kesilir, transferin son gunlerinde "Transferde ince eleyip sık dokuyoruz" deyip taraftarin bir kez daha sabirli olmasini soyler.
Son gune kadar menajerlerin onerdigi oyunculara kalacagiz. Bu filmi daha once izledim.
Bu sapik kim
Kaç kadeh kırıldı minnoş gönlündebiliyorum bunu abi kim bilir kimler vardır şimdi gönlünde
Valla gb şuanda sidik yarışına sokturma derdinde takımları. Bakalım neler olacak. Basıncını kuvvetli veren yarışı kazanırŞartlar normal değil reis yav yoksa herkes biliyo ama fırsatı bulmuşken kaçırmamak lazım özellikle konuşulan paralara.
Kim ki bu Fener sever bunu.istermisin ?
1.90 boyunda hayvanimsi guclu bir forvet , vurdummu zimbaliyor
![]()
Bize Jardel-Drogba karışımı bir adam lazım.